Tanssinopettaja Matti Puro kertoo – Viivi Huuskan kovat tavoitteet näkyivät TTK-kulisseissa: "Tuntuu, että se jännitys vain kasvoi kauden mittaan"

Viivi Huuskan ja Matti Puron TTK-taival päättyi sunnuntaina 8:59
Viivi Huuska ja Matti Puro kommentoivat TTK-taivaltaan Uutisaamussa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa mukana ollut ohjaaja Viivi Huuska ja tanssinopettaja Matti Puro kommentoivat TTK-taivaltaan Uutisaamussa.

Sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta pudonnut tähtipari ohjaaja Viivi Huuska ja tanssiopettaja Matti Puro kommentoivat tuntemuksiaan TTK-pudotuksen jälkeen Uutisaamussa.

– Tuntuu vähän kuin olisi eronnut jostain henkilöstä, Huuska kertoo.

–  Kyllä se suuren loven jättää päivää, kun on tottunut treenaamaan yhdessä, Puro jatkaa.

Tanssiopettaja kertoo olleensa pettynyt siihen, että tähtipari joutui jättämään kilpailun kesken.

– Se miksi minua eniten harmittaa on se, että yleensä olen tiennyt, että nyt voidaan lähteä tai nyt ollaan finaalissa. Nyt tuli sellainen tunne, että ei ollut todellakaan vielä meidän aikamme lähteä. Se harmittaa, Puro kertoo.

Puro myös paljastaa tanssiparistaan uuden puolen, joka ei näkynyt katsojille.

– Viivi on yllättävän kova jännittämään livepäivinä. Tuntuu, että se jännitys vain kasvoi kauden mittaan. Varmaan kun omat tavoitteet kasvaa. Kyllä se jännitys huokui sieltä livepäivinä, Puro kertoo.

Uutisaamu nähdään MTV3-kanavalla joka arkiaamu kello 6.25-9.30 välisenä aikana. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja MTV Uutiset Livessä

Lue myös:

    Uusimmat