Tanssinopettaja hehkuttaa Minna Parikan kehitystä kisan aikana: "Ihan huikea"

3:10
Minkälainen yhteishenki TTK-kulisseissa on ollut? Mitä Parikalla on luvassa nyt kisan jälkeen? Katso video!

Tanssinopettaja Matti Puro hehkuttaa Minna Parikan kehitystä tanssikisassa.

Tanssii Tähtien Kanssa -kauden neljännessä jaksossa kisan joutuivat jättämään kesken suunnittelija Minna Parikka ja tanssinopettaja Matti Puro. Pari kertoi tuoreeltaan tunnelmiaan MTV Uutiset Livelle suosikkisarjan kulisseissa. 

– Tämä on ollut ihana matka, vaikka tämä jäi vähän lyhyeksi. Onhan tässä jo melkein kaksi kuukautta jumpattu. On ollut ihana oppia ja tehdä, Parikka hehkuttaa. 

Pari esitti viimeisessä livelähetyksessään tunteikkaan valssin, joka sai tuomarit antamaan tiukkaa palautetta. Pari oli saanut aikaisemmissakin jaksoissa tuomareilta kritiikkiä. Parikan mukaan ensimmäinen tanssi meni muistikatkon piikkiin. 

– Tuli totaalinen blackout ensimmäisessä jivessä. Siitä eteenpäin mun mielestä meillä on mennyt ihan hyvin, hän miettii. 

– Kun kilpailuhenkinen ihminen lähtee kilpailemaan, toki se aina tuntuu pahalta. Tottakai harmittaa, että joudutaan jättämään kisa. Olisihan tässä ollut vaikka kuinka monta jaksoa ja tanssia tehtävänä. Mitä kehitystä Minna on saanut aikaiseksi ensimmäisestä livestä tähän, se on ihan huikee, Puro kehuu. 

Parikan itsensäkin mukaan hän on kisan aikana kehittynyt paljon. 

– Varsinkin esiintymispuolella on tullut itsevarmuutta tekemiseen. 

Minkälainen yhteishenki TTK-kulisseissa on ollut? Mitä Parikalla on luvassa nyt kisan jälkeen? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja