Tanssii Tähtien Kanssa vei parhaan viihdeohjelman Venlan!

Vuoden 2007 parhaat televisio-ohjelmat sekä viihteen ja draaman tekijät on jälleen palkittu vuotuisessa Venla-gaalassa. Maikkarilla viime vuonna jo toistamiseen upeita hetkiä tarjonnut Tanssii Tähtien Kanssa pokkasi gaalassa parhaan viihdeohjelman Venlan.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman toinen juontaja Marco Bjurström oli televisioalan ammattilaisten antamasta tunnustuksesta erityisen onnellinen.

- Olo on häkeltynyt ja yllättynyt. Kollegoilta tuleva arvostus on hienoa, asiat eivät voisi oikeastaan paremmin olla, Bjurström hymyili.

Viime vuonna yleisövenlalla palkitun tanssiohjelman voitokkuuden salaisuudeksi Bjurström arveli glamourin sekä hyväntahtoisen fiiliksen ja yleisön mahdollisuuden osallistua.

- Raatikin varmaan näki, että tämä ohjelma on pintaa syvempi. Tulevaisuudessa ohjelmassa tulee olemaan vielä enemmän nyansseja, Bjurström paljasti.

Maaliskuun 2. päivänä kolmannelle kaudelle pyörähtävältä tanssiohjelmalta on siis lupa odottaa jälleen paljon ikimuistoisia hetkiä.

Maikkarin toinen voittaja 2007 vuoden Venla-gaalassa oli Idols. Viihteen Erikoisvenla yllätti iloisesti Idols Extran juontajana toimineen Janne Katajan. Hänen mielestään palkinto päätyi oikeaan osoitteeseen.

- Erittäin hieno huomiointi. Kyseessä on kunnianhimoinen tuotanto ja olen iloinen, että olen saanut olla itse siinä mukana. Idolsin taika on se, että siinä rakennetaan menestystarinoita, ja mukana on tavallisia ihmisiä elämänsä seikkailussa. Idols osoittaa, että kaikki voivat menestyä, Kataja summasi.

Voittajien lisäksi Maikkarin ohjelmista ehdolla olivat Röyhkeä diplomaatti parhaan komediasarjan kategoriassa, Maajussille morsian parhaan viihdeohjelman kategoriassa sekä Leijonan kita parhaan game show'n kategoriassa.

Tänä vuonna eniten Venla-palkintoja keräsivät YLE:n draamasarjat Hopeanuolet ja Rakkauden nälkä.

Venla-pystit jaettiin tänä vuonna 26. kerran. Palkintoja jaettiin 11 kategoriassa. Kaksi riippumatonta tuomaristoa valitsivat voittajat kullekin kategorialle. Tuomaristoissa istuivat Zaida Bergroth, Dome Karukoski, Outi Keskevaari ja Pekka Milonoff (draama) sekä Jukka Annala, Caspar Berntzen, Esko Roine, Nina Lehtinen ja Jani Volanen (viihde).

VENLA 2007 -VOITTAJAT

Paras naisnäyttelijä: Jaana Saarinen
Paras miesnäyttelijä: Johan Storgård
Paras draamakäsikirjoitus: Kaarina Hazard ja Leea Klemola (Hopeanuolet)
Paras draamaohjaaja: Jukka Lehtola (Rakkauden nälkä)
Paras draamasarja: Rakkauden nälkä
Paras tv-elokuva: Pietá
Paras komediasarja: Läpiveto
Paras musiikkiohjelma: Euroviisut
Paras viihdeohjelma: Tanssii Tähtien Kanssa
Paras game show: Ota tai jätä
Yleisövenlat: Turvetta ja timantteja sekä Santeri Ahlgren
Viihteen Erikois-Venla: Idols
Draaman Erikois-Venla: Kari Väänänen, Taivaan tulet -projekti

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat