Tanssia, tirkistelyä ja huippudraamaa Maikkarilta

Maikkarin kevät tarjoilee katsojille kotimaista draamaa ja jännitystä lukuisten huikeiden peliohjelmien muodossa.

Torstaisin kaikki tirkistelijät pääsevät näkemään julkisuudesta tuttujen kasvoja Perho tuli taloon -sarjassa, Torstaisin 8. tammikuuta klo 20.00 alkavassa sarjassa toimittaja Anna Perho viettää yön julkkiksen kotona. Mukana nähdään muun muassa Remu Aaltonen, valtiovarainministeri Jyrki Katainen sekä kirjailija Leena Lehtolainen.

Ne Salmiset (MTV Oy)

Tirkistelyä on luvassa myös myöhäiskeväässä Ne Salmiset -ohjelmassa, jossa sisarukset Krisse ja Eppu Salminen kutsuvat aina maanantaisin julkisuudestakin tuttuja kasvoja liittymään kotibileisiinsä.

Kevään toki kruunaa tuttuun tapaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma, joka tulee taas tanssittamaan kotiruutuihin maaliskuussa.

Oikeesti aikuisille

Studio55 on suunnattu kokeneille, aktiivisille ja yli viisikymppisille kuluttajille, joille netin käyttö on tuttua. Heitä on Suomessa suuri joukko, lähes puoli miljoonaa.

OHjelman juontaa Markku Veijalainen ja Pirjo Haapoja.

Jokaiselle arkipäivälle on oma teemansa niin netissä kuin ruudussakin. Teemat yltävät matkailusta omaan talouteen sekä terveydestä ja hyvinvoinnista aina kotiin, ruokaan – unohtamatta mökkeilyä ja ihmissuhdeasioita. Luvassa on aina ajankohtaisia ja kohderyhmää puhuttelevia aiheita.

Studio55:n ydin on netissä, jonka lisäksi se näkyy televisiossa keskusteluohjelmana joka arkiaamu. Eikä siinä vielä kaikki, sillä Studio55 tuo rakastetun Sävelradion takaisin nettitaajuuksien kautta. Mukana on juonnettua ohjelmaa ja ennen kaikkea Sävelradiolle ominaista musiikkia, jota voi kuunnella kellon ympäri.

Palvelu lanseerataan keväällä 2009. Ohjelma nähdään MTV3-kanavalla aina Huomenta Suomen jälkeen, kello 9.10.

Raikasta lifestyleä ilman ryppyotsaisuutta

Foodoo. (MTV Oy)

Keväällä nähdään myös uusi lifestyle-ohjelma Foodoo, jossa kokki Alex Nurmi ja kuntovalmentaja Kaisa Nikoskelainen laittavat suomalaiset kesäkuntoon tyylillä, joka ei saarnaa tai paasaa. Foodoo esittelee maailman ainoan, todistetusti toimivan dieetin, jonka perusidea on yksinkertainen. Täytyy kuluttaa enemmän kuin syö.

Foodoo on terveellisen elämän ja ruokavalion äänenkannattaja. Erilaisten ihmedieettien sijaan se puhuu iloisesti elämäntapojen pysyvän muuttamisen puolesta vailla pienintäkään ryppyotsaisuutta.

Foodoo ei vastusta herkuttelua – ei kermaa eikä voita, ei viiniä, suklaata tai edes sokeria. Se puhuu terveen järjen puolesta. Riittää kun syö vähän terveellisemmin ja vähän vähemmän sekä liikkuu vähän enemmän.

Foodoo etsii parhaimpia tarinoita huonoimmista dieeteistä. Kerro omat kokemuksesi meille, voit voittaa ihanan rantaloman. Kerro oma tarinasi täällä.

Tunnetko suomalaiset, itsesi tai tuntemattomat?

Ilari Johansson, Janne Kataja ja Jarkko Saariluoma (MTV Oy)

Heti uuden vuoden jälkeen perjantaina 2.1. pääsemme nauttimaan uudesta vauhdikkaasta -game showsta kello 20.00 alkaen. Ohjelmassa voi viidellä oikealla arvauksella voittaa 100 000 euroa. Kilpailijoiden ei tarvitse tietää mitään, mutta mitä paremmin tuntee suomalaiset, sitä paremmat mahdollisuudet on pärjätä.

Jännittävän pelistä tekee mielipiteitä jakavat kysymykset. Studioyleisö saa olla äänessä ja yrittää vaikuttaa kilpailijan vastauksiin. Palkintopotti kasvaa nopeasti ja vastausmarginaali vastaavasti pienenee, pelissä on suuri kiusaus riskeerata varma voitto. Ohjelman juontaa Janne Kataja.

Tällä hetkellä Penn Jilletten juontamana jenkkiversiona pyörivä Totuuden hetki alkaa 13.3. kotimaisin voimin perjantai-illoissa klo 21.00.

Ohjelmassa kilpailijalle esitetään 21 kysymystä. Mitä useampaan kysymykseen vastaa oikein, sitä enemmän voittaa. Kilpailija, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin kertomalla totuuden, voittaa 50 000 euroa. Juontajana nähdään Hyvät naiset ja herrat -sarjasta tuttu Ilari Johansson.

Tuntia aiemmin jännitetään suomalaisen Tuntemattomat-ohjelman tuoreita jaksoja näyttelijä Jarkko Saariluoman opastuksella.

Myös tutu huippusuosikit Huuma ja Biisikärpänen nähdään lauantai-iltojen ilona. Huumaan tulee mukaan pikku-Niina, josta voit lukea lisää ohjelman nettisivuilta.

Laatudraamaa ja huippunäyttelijöitä

Hyvä elämä (MTV Oy)

Maanantaina klo 20.00 alkaa uusi kotimainen draama Helppo elämä, joka on tarina huijarista, joka haaveilee rehellisestä elämästä.

Sarja kertoo varakkaalta vaikuttavasta, onnellisen oloisesta, mutta rikollisesta Mikkosten perheestä. Mikkosten perheidylli on kuin pala suomalaista unelmaa, tai siltä ainakin näyttää. Komea omakotitalo sijaitsee arvostetulla alueella.

Mikkoset eroavat normiperheestä kuitenkin yhdellä merkittävällä tavalla. Tapiolla on ulosotossa yli neljän miljoonan euron takausvelat. Hän ei pysty tarjoamaan perheelleen mukavaa keskiluokkaista elämää työtä tekemällä. Siksi Tapio hankkii elannon huijaamalla, varastamalla ja keinottelemalla.

Sarjan ohjaa Veikko Aaltonen ja pääosissa nähdään Carl-Kristian Rundman ja Anu Sinisalo.

Morsian (MTV Oy)

Päivää aiemmin sunnuntaina 4.1. päästään jännittämään Morsian-draaman pariin. Sarja kertoo Sonjasta, joka on menossa naimisiin Kimin kanssa. Kesken häävalmistelujen Kim saa sairaskohtauksen, Sonja lähtee viemään häntä sairaalaan, ajaa kolarin ja Kim menehtyy sairaalassa.

Selviydyttyään pahimmasta järkytyksestä Sonja alkaa hoitaa Kimin kuolemaan liittyviä käytännön asioita. Paljastuu, että Kim on valehdellut hänelle koko elämänsä. Menestynyt liikemies olikin työtön heroinisti, joka oli kaiken lisäksi jättämässä Sonjan häiden kynnyksellä.

Morsiamen pääosassa loistaa Laura Birn ja Mikko Nousiainen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat