Tanskan ja Ranskan mittelö ratkesi noloon mokaan: "Draamaa koko rahan edestä"

A-lohkon Tanska ja Ranska avasivat lauantaina oman urakkansa jääkiekon MM-kisoissa. Joukkueet eivät saaneet ratkaisua aikaiseksi varsinaisella peliajalla eikä jatkoajalla, joten ratkaisua haettiin rangaistuslaukauskisasta. Tanska oli lopulta vahvempi rankkarikisassa 3-2 numeroin ja se voitti koko ottelun 5-4.

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Leijonien toinen ottelu:
Slovakia-Suomi 11.5. klo 21.10 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!​​​​​​​

Tanska hallitsi avauserää selvästi maalipaikkojen osalta. Se vei laukaukset kohti maalia peräti 13-4 lukemin. Ranska onnistui kuitenkin iskemään ottelun avausosuman erän puolivälissä. Ex-liigahyökkääjä Charles Bertrand onnistui maalinteossa ylivoimalla. Tanska sai lopulta omat hanat auki erän lopulla, kun se tuli alle minuutisssa rinnalle ja ohi.

Alla olevilla videoilla avauserän osumat.

Toisessa erässä Ranska laittoi kovempaa vaihdetta silmään ja iski kolme maalia peräjälkeen. Washington Capitalsin Lars Eller kavensi eron yhteen maaliin erän lopulla.

Alla olevilla videoilla toisen erän maalit.

Kolmannessa erässä nähtiin ainoastaan yksi maali, kun Jesper Jensen pääsi iskemään tasoituksen. Kolmella kolmea vastaan pelattu jatkoaika oli maaliton. Tanskalaisista onnistuivat Eller, Frederik Storm ja ottelun varsinaisella peliajalla rankkarissa epäonnistunut Mikkel Bödker. Ranskalta onnistuivat Sacha Treille ja Anthony Rech. Ottelun ratkaisu syntyi melkoisen nololla tavalla, kun Ranskan kapteeni Damien Fleury epäonnistui pahoin omassa suorituksessaan.

– Draamaa koko rahan edestä, veisteli ottelua selostanut Julius Sorjonen.

Alla olevalla videolla kolmannen erän osuma.