Mainos

Tanskalaistoimittaja kuvailee MTV:lle sukellusveneessä tapaamaansa Madsenia – "Hän on erittäin omistautunut sekä hyvin maaninen"

3:04

Tanskalainen toimittaja Susanne Johansson haastatteli Madsenia ja vieraili tämän sukellusveneessä joulukuussa 2016. Johanssonin mielestä Madsen vaikutti maaniselta ja temperamenttiseltä, sukellusvene taas ahtaalta ja viimeistelemättömältä.

Johansson haastatteli Madsenia tämän ”Amateurs in Space” -rakettiprojektin tiimoilta. Johansson kertoo MTV Uutisille, että Madsen on varsin omalaatuinen ihminen.

– Seurasin häntä noin kolmen-neljän tunnin ajan. Hän on erittäin omistautunut. Hän on myös hyvin maaninen, se tuli hyvin selväksi. Oli myös helposti nähtävissä, että hänellä on kiivas temperamentti.

Johansson teki haastattelun Madsenin sukellusveneen sisällä. Madsen oli suunnitellut käyttävänsä sukellusvenettä raketin koelaukaisun valvontahuoneena.

1:21

"En tuntenut oloani turvalliseksi"

Johansson kuvailee sukellusvenettä ahtaaksi ja viimeistelemättömäksi.

– En menisi sillä ikinä pinnan alle hänen kanssaan. Siellä tulee ahtaanpaikankammo ja veneessä on paljon keskeneräisiä kulmia. En tuntenut oloani turvalliseksi siellä.

Johansson kertoo, ettei ole ajatellut, että hänelle olisi voinut tapahtua sama kuin Kim Wallille.

–  Monet ystäväni ovat ajatellet sitä, mutta minä en. Minä olin turvallisessa ympäristössä, minulla oli kuvaajani mukanani siellä. 

2:33

Kukaan ei odottanut tällaista

Hän sanoo olleensa yllätytyt kuultuaan tapahtumista.

– Olin kyllä yllättynyt ja niin olivat lukuisat muutkin, jotka olivat lukeneet Madsenista tai tiesivät hänet. Kukaan ei odottanut tällaista syytettä.

Madsenin tapaus on ollut valtava uutinen Tanskassa.

– Tämä on ollut massiivinen uutinen ja hyvästä syystä. Tämä on hyvin brutaali ja julma tapaus ja kaikki ovat järkyttyneitä tapahtumista järkyttyneitä.

1:01:32

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.