Tankotanssin SM-voittaja jätti kohutun tanssikoulun

Tankotanssin SM-tittelin tiukan kilpailun jälkeen voittanut tamperelainen Henriikka Roo on voitostaan hyvillä mielin.

Viikonloppuna itselleen tiukan taistelun jälkeen tankotanssin SM-tittelin napannut tamperelainen Henriikka Roo on hyvillä mielin saavutetun meriittinsä jäljiltä. Hän miettiikin, että esiintyminen ja eläytyminen tanssissa ratkaisi voiton hänen puolelleen. Hän jätti taakseen muun muassa hallitsevan maailmanmestari Oona Kivelän.

– Tosi hyvät fiilikset on, sillä Oona on kova tankoilija. Mietin ennen kilpailua, voisiko olla voitto olla mahdollista. Taide- ja esittämispuoli on vahvuuteni, 26-vuotias tamperelainen iloitsee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Henriikka Roon oli tarkoitus opettaa tankotanssia tamperelaisessa tanssikoulussa, jonka kolmea opettajaa epäiltiin seksuaalirikoksista. Hän korostaakin, että epäilyksillä ole tekemistä itse koulun kanssa. Henriikan oli tarkoitus opettaa kahden kurssin verran kyseisessä tanssikoulussa. Ensimmäinen kurssi ennen rikosepäilyjä peruuntui, ja saman kohtalon koki myös toinen kurssi. Henriikka ei siis itse päässyt opettamaan.

– En ole itse ollut koko paikassa. Ymmärrän, etteivät rikosepäilyt kohdistu kouluun, vaan opettajiin, nainen sanailee MTV3.fin Viihdeuutisille.

26-vuotias Henriikka ei ole ainoastaan liikunnallisesti lahjakas, vaan hän on myös älykäs. Naisella on maisterin opinnot loppusuoralla Tampereen Teknillisessä Yliopistossa. Henriikan tankotanssiopetus onkin kovaa valuuttaa, ja uuden tittelin myötä häntä on kyselty vetämään workshop-kursseja muun muassa Ranskaan ja Tanskaan. Hän ei ole näillä näkymin palamassa takaisin tanssikoulun listoille.

– Tällä hetkellä ei ole suunnitelmissa. Katsotaan, jos tulevaisuudessa, hän tiivistää.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja