Mainos

Tanhupallo marssitti Putoukseen hurjan tähtijoukon – mukana Kiti Kokkosen äiti sekä puoliso

6:35

Kiti Kokkosen sketsihahmo Tanhupallo pääsi Putouksen finaalilähetyksessä oikein kunnolla laulun pyörteisiin. Tanhupallon esitykseen osallistuivat muun muassa hänen isovanhempansa, vanhempansa, Herra Hevisaurus, Peppi Pitkätossu ja Risto Räppääjä.

Putouksen yhdeksännen kauden viimeisessä suorassa lähetyksessä nähtiin sketsihahmokilpailun finalistien viimeiset esitykset.

Kiti Kokkosen hahmo Tanhupallo esitti Eurovision laulukilpailun tunnussävelmän ja lavalle asteli melkoinen joukko kanssalaulajia.

​​​​​​​

Lavalle astelivat muun muassa Tanhupallon isovanhemmat, joita esittivät Kokkosen äiti Titta Jokinen ja laulajalegenda Fredi. Estradilla nähtiin myös liuta muita hahmoja, muun muassa Pilvi Hämäläisen esittämä Peppi Pitkätossu, Paavo Kerosuon näyttelemä Mustanaamio, Samuel Shipwayn esittämä Risto Räppääjä sekä Herra Hevisaurus eli Kokkosen puoliso Olavi Tikka.

– Kyllä, Tanhupallo on ollut hyvin läsnä arkielämässämme noin viimeisten kahdeksan viikon ajan! On sitä virnuiltu yhdessä kotona, Tikka kertoo MTV.fille.

– Putouksen sketsihahmokisan finaali on tavallaan lakipiste Tanhupallon kaltaisen lapsihahmon elämässä. Me olemme olleet Kitin kanssa yli kahdeksan vuotta yhdessä. Kiti esitti samankaltaista hahmoa tyttärelleni silloin, kun hän oli ihan pieni. Tyttäreni meni ihan hämilleen ja katsoi minua ihmetellen, että mitä Kitille oikein tapahtui.

Herra Hevisauruksena tunnettu Tikka kertoo, että Kiti teki hahmon täydellisen hyvin.

– Jouduimme selittämään syöttötuolissa olleelle tytölle, että kaikki on ihan ookoo. Kitillä on ollut tuollainen lapsihahmo varmasti jo pitkään aiemminkin olemassa. Nyt se on sitten ikään kuin jalostunut Tanhupallon hahmoon.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.