Tamara Ecclestone on upea kaunotar meikittömänäkin

F1-moguli Bernie Ecclestonen tytär Tamara Ecclestone säväyttää ulkonäöllään ilman meikkiäkin.

F1-miljardööri Bernie Ecclestonen tytär Tamara Ecclestone on tehnyt huikean nousun julkisuuden kirkkaimpaan valokeilaan lyhyessä ajassa. Näyttävä tummahipiäinen kaunotar teki debyyttiesiintymisensä mallilmaailmassa syksyllä 2011 Ultimo-alusvaatemerkille, minkä jälkeen hänet on nähty mannekiinina useissa muotitapahtumissa ja -kuvauksissa. Valokuvauksellisuus kulkee suvussa, sillä hänen kroatialainen Slavica-äitinsä toimi pitkään mallina.

Paparazzien ahkeraan tarkkailuun joutunut Tamara ei usein lähde kotoa laittautumattomana. Hän käyttää poikkeuksetta paksua meikkikerrosta ja viimeistelee ulkonäköön huolitelluksi, kun hän kulkee julkisilla paikoilla. Daily Mail –lehti sai kuitenkin käsiinsä kuvia meikittömästä kaunottaresta, joka näytti todella upealta ilman ylimääräisiä pakkelikerroksia.

Paparazzit ikuistivat Tamaran neonkeltaisessa hupparissa, mustissa legginseissä ja harmaassa feikki-tekstillä varustetussa t-paidassa. Joogatunnille matkannut kaunotar ei häiriintynyt kuvaajista, vaan hän soi heille iloisen hymyn. Hiuksensa poninhännälle sitonut nainen säteili luonnonkauneutta ja aitoutta, kun hän taivalsi sateisessa säässä pitkin Lontoon katuja.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat