Tämän Tiger Woodsin vaimo haluaa avioerossa

Golffarin petetty vaimo aikoo kyniä miehensä puhtaaksi avioerossa sekä vaatia perheen lasten yksinhuoltajuuden.

Ruotsalaissyntyinen Elin Nordegren ei aio katsoa sormien läpi uskottoman siippansa touhuja, vaan aikoo aloittaa uuden elämän miehensä rahoilla.

News of the World -lehden mukaan Elin aikoo aloittaa avioeroprosessin heti joulunpyhien jälkeen. Tuekseen hän on hankkinut superluokan asianajajan, 82-vuotiaan Sorrell Tropen, joka on hoitanut muun muassa Nicole Kidmanin ja Britney Spearsin avioerot.

Elinin vaatimuslista on tinkimätön - avioero, lasten yksinhuoltajuus ja puolet Tigerin 420 miljoonan euron omaisuudesta.

Tigerilla ei ole tilanteessa kovinkaan paljon nokan koputtamista, koska on jäänyt kiinni yli kymmenestä salasuhteesta pariskunnan liiton aikana.

Woodsin perheen kulissit ovat pitäneet salassa myös Tigerin lääkeriippuvuuden Ambien- ja Vicodin -lääkkeistä. Perheensä menettämisestä hätääntynyt Tiger lupasi vaimolleen mennä katkaisuhoitoon, mutta ei ole noudattanut lupaustaan.

– Tigerin oli tarkoitus alkaa hoitaa itseään tullakseen paremmaksi ihmiseksi, mutta hän ei ole tehnyt asian eteen mitään. Sen sijaa hän lähti ystävän luokse Marylandiin ja sanoo, että hän "yrittää parantua omin voimin", Elinin läheinen ystävä kertoo lehdelle.

– Elin on raivoissaan, ettei hän ole kirjoittanut sisään hoitoon ja yritä päästä eroon huumeista. Tiger käyttäytyy kuin pieni lapsi.

Petetyn siiippansa todellisen luonteen paljastuminen on avannut Elinin silmät todellisuuteen, eikä nainen aio perääntyä vaatimuksissaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat