Tämän takia mies ei soittanut, lue kolme syytä!

Olitte illalla ihanilla treffeillä, mutta mies ei soita seuraavana päivänä. Eikä sitäkään seuraavana. Viikon päästä toteat masentuneena, että mies ei ollutkaan kiinnostunut sinusta. Tässä vastaus.

Parisuhdeneuvoja Rachel Greenwald kertoo Yourtango.comille kolme syytä, minkä takia mies ei soita naiselle treffien jälkeisenä aamuna. Tunnistatko sinä itsesi näistä merkeistä?

Blaa-tyttö

Yksi syy, minkä takia miehet eivät soita naiselle, on yksinkertaisesti se, että treffit olivat tylsät. Tämä ei tarkoita sitä, että nainen olisi ollut pelkästään tylsä, vaan mikään asia treffeillä ei herättänyt miehen mielenkiintoa.

Vältä näin: Jos mies kysyy sinulta jotain, älä anna tylsiä ja standardeja kyllä tai ei -vastauksia. Ole luova ja keksi erilaisia puheenaiheita! Mies kyllästyy, jos puhutte ainoastaan kotipaikkakunnistanne ja säästä. Älä pelkää osoittaa omia mielipiteitäsi miehelle.

Rahan perässä juokseva prinsessa

Toinen syy puhelinhiljaisuudelle on se, että mies huomasi naisen juoksevan vain rahan ja statuksen perässä. Miestä ei kiinnosta, jos nainen osoittaa olevansa kiinnostunut miehen varallisuudesta enemmän kuin luonteesta.

Vältä näin: Vältä rahaan liittyviä puheenaiheita, varsinkin ensimmäisillä treffeillä. Älä kysele miehen yrityksen osakemääristä, älä naapurustosta äläkä missään nimessä kysy, minkälaista autoa hän ajaa. Mies pitää sinua varmasti onnenonkijana. Osoita myös kiitollisuutesi, kun deittisi tarjoutuu maksamaan ravintolalaskunne.

Yli-innokas metsästäjä

Olitko treffeillä ylitsepursuavan innokas ja osoitit kiinnostuksesi ilman mitään rajoja? Siinä on kolmas syy sille, että puhelin ei soi. Kiititkö miestä treffeistänne saman tien sähköpostitse tai tekstiviestillä? Vaikka osa miehistä pitääkin tätä kohteliaana tapana, se kuitenkin syö miehen luolamies-vaistoa. Mies haluaa olla se, joka metsästää. Ei toisin päin.

Vältä näin: Ole kohtelias ja kiitä miestä, kun poistutte treffeiltänne. Älä pommita häntä viesteillä, vaan anna miehen jahdata sinua!

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja