Tämä perheen piilopaikka on erittäin rakas Olli ja Merja Rehnille: "Siellä on maailmanmenoa vatuloitu"

Merja Rehn paljastaa perheelle rakkaan paikan 4:03
"Onko Olli itse ostanut tällaisen pyjaman?" Merja Rehn esittelee Mika Tommolalle perheelle rakkaita valokuvia.

Mika Tommolan haastattelussa Merja Rehn esittelee tärkeitä perhekuvia ja kertoo perheen lomapaikasta ja sen tärkeydestä. 

Vaaleihin Tommolan kanssa -sarjassa  Mika Tommola tapaa presidenttiehdokkaat ja heidän läheisiään. Presidenttiehdokas Olli Rehnin haastatteluun osallistuu myös hänen vaimonsa Merja, joka on tuonut mukanaan perhekuvia.

Olli Rehn on kotoisin Mikkelistä ja perhe viettää lomiaan kesämökillä Puulan rannalla. Yhdessä kuvassa onkin perheen rantasauna, jonka lauteilla Olli Rehn on käynyt syvällisiä keskusteluja isänsä Taunon kanssa

– Tuon saunan lauteilla he ovat kahdestaan käyneet monia isoja kysymyksiä Ollin uran varrelta ja tietysti Tanun yrittäjäuran varrelta, Merja Rehn kertoo.

– Se on meidän yhteinen paikka, missä on isoja päätöksiä tehty ja maailmanmenoa vatuloitu.

Rakkaus mökkeilyyn on tarttunut myös Silva-tyttäreen, joka jo aivan pienenä listasi tärkeimmiksi asioiksi ukin lämmittämän saunan ja mummin paistamat muikut.   

Katso koko Olli Rehnin jakso MTV Katsomostatai MTV3 kanavalta 4. tammikuuta klo 19.30.

Näin Olli Rehn osoittaa rakkautta Merja-vaimolle 0:44
Katso hauska video! Olli Rehnin parisuhdevinkit saavat Mika Tommolan punastumaan.

Mitä tapahtuu, kun Lempäälän hevikukko Jussi Halla-aho viedään bändikämpälle? Entä kuka on Jutta Urpilaisen mysteeriystävä? Kaikki Vaaleihin Tommolan kanssa -sarjan jaksot nyt MTV Katsomossa.

Tee MTV:n vaalikone tästä!

Lue myös:

 

Lue myös:

    Uusimmat