Mainos

Tämä orava hamstraa jouluvaloja – piilotti 150 värivaloa maastoon

Seattlelaisorava varasti 150 jouluvaloa naapurinsa terassilta ja piilotti maastoon. Orava joko inhosi välkkyviä valoja tai kuvitteli keräävänsä aimo annoksen syötävää talven varalle.

Pitkäkyntisen maaoravan kohteeksi joutui Margaret Ricanin koti Seattlessa Yhdysvalloissa. Asiasta uutisoi teknologiasivusto mashable.com.

Rican on nyt dokumentoinut pörröhäntäisen jyrsijän tekoset sarjaan YouTube-videoita. Niissä maaorava kuljettaa värikkäitä valolamppua, jotka se oli jyrsinyt irti Rivanin kodin terassille kiedotusta valokoristeesta.

– Orava varasti vuorokauden aikana kaikkiaan 150 lamppua. Se irrotti ne jyrsimällä johdot irti huolellisesti ja varovasti. Sen jälkeen se hautasi ne jonnekin lähimaastoon, Rican selvittää YouTubessa.

Surullista tapauksessa on se, että todellisuudessa orava luultavasti luuli pallojen olevan oikeaa ruokaa.

– Haluamme tietenkin uskoa siihen, että tuo varasteleva pieni otus koristelee meiltä vohkimillaan palloilla pesänsä, mutta todellisuudessa luulemme hänen uskovan niitä syötäviksi. Joka tapauksessa se on ahkerin koskaan näkemämme orava, ja me todella toivomme sen selviytyvän talven yli, Rican toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.