Tämä on nyt kuumin varvastrendi!

Yhdysvalloissa myllertää uusi kauneustrendi: yhä useampi nainen on ehostanut varpaidensa kynsiä pidennyksillä!

Suomen Kosmetologikoulu vinkkaa, että uusi kauneustrendi jyllää eritoten Yhdysvalloissa. Yhä useampi nainen ikää katsomatta on halunnut laitatuttaa varpaisiinsa kynsipidennykset.

Suurin syy pidennyksien ottamiselle on yleensä epämuodostunut tai esimerkiksi vääränlaisesta lakkaamisesta värittynyt kynsi, joka halutaan peittoon. Uusi akryylikynsi näyttää kauniimmalta, vaikkei olisi juuri alkuperäistä pidempi.

Ääritapaukset taas haluavat omia kynsiään huomattavasti pidemmät varpaankynnet, joita voi koristella ja lakata kynsien tapaan. Kesäisin tällaisten kynsien pidon mahdollistaa sandaalit, mutta viileämpään aikaan käyttäjä voi joutua ostamaan esimerkiksi kokoa suuremmat kengät mahduttaakseen ehostetut varpaansa kenkiin.

Jotta pysyisi aallonharjalla myös varpaiden kynsien lakkaamisen suhteen, on syytä tutustua tarkemmin ranskalaiseen pedikyyriin, jota näkee yhä useammissa varpaissa. Valkoisin päin koristeltu luonnollisuutta jäljittelevä ja tyypillisesti käsissä nähty lakkaustapa korostaa erityisesti ruskettuneita kesäjalkoja.

Haluaisitko pidennykset varpaankynsiin? Entä koristaako trendikäs lakkaustapa mielestäsi paremmin jalkoja vai käsiä? Kommentoi!


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja