Mainos

Tallinnan yliopisto laajentaa Helsinkiin

Tallinnan yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta aloittaa oikeustieteen opetuksen Helsingissä ensi syksynä. Tarjolla on sekä oikeusnotaarin tutkinto että maisterin tutkinto kansainvälisen kauppaoikeuden alalla.

– Oikeustieteellisen tiedekunnan kansainväliset opetussuunnitelmat ovat herättäneet paljon huomiota ja puolet näiden opetussuunnitelmien mukaan opiskelevista ovat Suomen kansalaisia. Tämän takia tuntui aiheelliselta perustaa Helsinkiin yksi ryhmä molempien tutkintojen opiskelua varten,Tallinnan yliopiston opintoasioista vastaava vararehtori Priit Reiska sanoo.

Tallinnan yliopiston englanninkielisen opetuksen laajeneminen on seurausta korkeakoulutuksen kansainvälistymisestä ja tiiviimmästä yhteistyöstä Tallinnan ja Helsingin yliopistojen välillä.

– Opetussuunnitelmamme on mukautettu uuden kohderyhmän tarpeisiin - olemme esimerkiksi lisänneet opetusta Suomen oikeudesta, Tallinnan yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan johtaja, professori Rein Müllerson kertoo.

Haku molempiin tutkintoihin on alkanut.

Tallinnan yliopisto on julkinen yliopisto, joka perustettiin useiden yliopistojen ja korkeakoulujen sulautumisen seurauksena Tallinnassa vuonna 2005.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.