Tällaista on meediotilaisuudessa: Rakastavia viestejä toiselta tasolta

Meedio välittää edesmenneiden rakkaiden viestejä niitä tarvitseville. Niin pientä viestiä ei olekaan, etteikö se pääsisi läpi, mutta negatiivisia asioita toisella tasolla ei tunneta.

Musiikkia rakastava, tumma ja komea mies puhuu vaimolleen rakkaudesta. Hän haluaa vaimon tietävän, että on edelleen läsnä tämän elämässä, vaikka onkin kuollut. Miehen viestiä eturivissä istuvalle pienelle naiselle välittää meedio HarrietPiekkola.

Meediotilaisuudessa ihmiset saavat edesmenneiltä ystäviltä ja sukulaisilta viestejä: kirjoita rohkeasti, ala taas maalata, harrasta liikuntaa. Ole rohkea, hanki polkupyörä. Minä voin hyvin, meillä on kaikki hyvin! Onko olemassa sellaista viestiä, joka ei saapuisi perille?

– Viesteissä ei voi tulla mitään negatiivisia asioita, ne ovat ihmisten tunteita. Olen ymmärtänyt, että kun siirrymme toiselle puolelle, meillä ei ole fyysisiä tuntemuksia. Jos sieltä saapuu negatiivinen ajatus, se sielu on vielä vähän kiinni maan energiassa. Toisella tasolla on niin vahva valo ja rakkaus, etteivät negatiiviset tunteet ole tarpeellisia, Piekkola sanoo.

Meediotilaisuudessa tyttö kysyy, onko edesmennyt sukulainen hänelle vihainen. Ei ole. Piekkolan mukaan toisella tasolla ei tunneta vihaa.

– Jos ihmisten välillä on tapahtunut negatiivista, voi olla, että joku tulee pyytämään anteeksi, hän kuvaa.

Eläinystävä tulee tuomaan viestiä

Isoisien ja ystävien jälkeen yhteyttä ottaa yllättäen koiran rinnalla kulkeva hevonen. Joku saa viestin kissaltaan. Menevätkö ihmiset ja eläimet samaan paikkaan kuoltuaan?

– Kyllä mielestäni menevät, Piekkola sanoo.

Rakkaan lemmikin viesti herkistää ja koskettaa hyvin eri tavalla kuin ihmisen lähettämä viesti.

– Joskus, kun pidän yksityisistuntoja, siinä saattaa istua tällainen liituraitapukumies, jonka ilmekään ei värähdä istunnon aikana. Mutta sitten kun sieltä tuleekin eläinystävä tuomaan viestiä, saattaa muuri murtua. Usein eläin on lähellä sydämen energiaa ihan toisella tavalla, Piekkola kuvaa.


Niin pientä eläintä ei olekaan, etteikö se voisi kantaa viestiä yhdeltä tasolta toiselle. Piekkolan välityksellä viestinsä on välittänyt jopa marsu.

– Marsu tuli yhdelle miehelle. Se oli ollut hänen veljensä marsu, ja jotain ongelmallista oli tapahtunut näiden veljesten välillä. Sen takia se tuli. Se oli hyvin erikoinen juttu, Piekkola muistaa.

Vastaanottajakin tuntee viestin energian

Osa edesmenneiden rakkaiden viesteistä herkistää, mutta komean, tanssia harrastaneen miehen viesti kirvoittaa yleisöstä naurut. Myös viestiä tuova hevonen saa yleisön kihertelemään. Onko tavallista, että henkimaailman kohtaaminen onkin hauska asia? Piekkolan mukaan kaikki riippuu yleisöstä.

– Jos on iso meediotilaisuus, niin sinne tulee paljon sellaisia ihmisiä, jotka ovat menettäneet esimerkiksi lapsensa tai vanhempansa lähiaikoina. Silloin surun ja ikävän energia on vielä vahvaa, Piekkola sanoo.

Moni hakee meediolta lohtua, uskoa huomiseen ja elämän jatkuvuuteen. Aina viestiä ei kuitenkaan tule, vaikka kovasti toivoisi. Miksi?

– Me ihmiset olemme niin erilaisia. Jotkut ovat hyvin sulkeutuneita. Vaikka he haluavat viestin, kuitenkin he ajattelevat, että apua jos saankin sen! He tavallaan sulkevat sitä omaa itseään, eivätkä ole vielä valmiita viestin vastaanottamiseen Piekkola kuvaa.

Kun syöpään kuolleelta naiselta saapuu viesti, huoneessa nousee useita käsiä. Moni muistaa sairauden ja peruukin, mutta Piekkola löytää nopeasti oikean ihmisen. Energia ohjaa häntä.

– Jos useampi haluaa saman henkilön, energia alkaa vetää johonkin henkilöön vahvana. Usein vastaanottajakin saattaa tuntea sen energian, Piekkola sanoo.

Kaikki eivät myöskään tule tervehtimään toiselta puolelta, vaikka heitä miten odottaisi. Piekkolan mukaan joskus ihmiset odottavat viestiä yhdeltä tietyltä henkilöltä, joka ei kuitenkaan saavu.

– Ei sinne voi soittaa ja kysyä, että saako langalle sen tietyn jonkun. Kaikilla sieluilla on vapaa tahto. Sitä ei koskaan tiedä, että miksei se joku sielu tule, Piekkola sanoo.

– Luulen, että loppujen lopuksi viestiä odottava ihminen ei ole siihen valmis. Jos on tapahtunut vaikka elämässä paljon kaikkea, niin se viesti voisi kuitenkin olla liian vaikea asia.

"He tulevat aina rakkaudessa"

Meediotilaisuudessa Piekkola kuvailee, miten viestin tuonut henkilö saattaa tarkkailla ystäväänsä tai sukulaistaan ja olla läsnä tämän elämässä. Joskus poskellaan voi tuntea edesmenneen rakkaan kosketuksen.

– Ei sitä tarvitse pelätä. He tulevat aina rakkaudessa. Mitä olen ymmärtänyt, he yrittävät hirveästi tulla sanomaan, että hei, minä olen tässä, kaikki on hyvin, haloo, etkö kuule, etkö näe? On niin paljon erilaisia energioita, joita me emme, joka tilanteessa pysty ottamaan vastaan Piekkola sanoo.

Hänellä itsellään on vahva, rakastava yhteys isoäitiinsä.

– Silloin kun en vielä toiminut meediona, mutta minulla oli tosi vaikea elämäntilanne, niin oli todella lohduttavaa kun tunsin, kuinka isoäiti tuli silittämään poskea ja sanomaan, että jaksa vielä vähän aikaa. Se oli niin suuri voiman tunne, että tiesin, että nyt tsemppaan vielä vähän aikaa.


Lue myös:

Teksti: Maria Aarnio

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja