Mainos

Tällaista on Big Brotherin kulisseissa - kuka näkee ja kenet?

45 minuuttia -ohjelma pääsi ensimmäisenä tutkimaan Big Brotherin talon kaikki salatuimmatkin paikat.

Kuvausryhmä kiersi taloa kiertävällä kamerakäytävällä, josta ohjelman kuvataan. Big Brotherin tuottaja Mikko Räisäsen mukaan talossa ei oikeasti ole yhtään paikkaa, missä asukkaita ei kuvattaisi tai kuultaisi.

Kamerakäytävä kiertää joka sopukan ja peililasien takana kameramiehet kuvaavat mustiin pukeutuneina. Asukkaat voisivat muutoin nähdä lasin läpi vaaleisiin pukeutuneen ihmisen. Käytävällä pitää olla myös ihan hiljaa, sillä muutoin asukkaat voivat kuulla.

– Lasin takaa asukkaita katsoessa tuli sellainen olo, että minut on nähty, kun he tuntuivat katsovan suoraan silmiini. Mutta kun kyykistyin huomasin, että katse ei seurannutkaan. Tuli aika kummitusmainen olo, kertoo 45 minuuttia -ohjelman toimittaja Raija Kantomaa.

Miksi Big Brother koukuttaa ?

45 minuuttia -ohjelma pääsi kurkistamaan myös Big Brotherin käsikirjoituksesta vastaavan neljän ihmisen pyhimpään huoneeseen, jonka seinällä olevaan kalenteriin on jo alustavasti kirjattu, mitä talossa tapahtuu.

Käsikirjoittaja-ohjaaja Sami Mannisen mukaan etukäteissuunnitelmia muutetaan kokoajan, jos asukkaat eivät tuota mielenkiintoista katsottavaa. Jokainen asukas on läpivalaistu psykologisesti monin eri tavoin, mutta kuinka ollakaan kaikki voi muuttua BB-talossa.

– Oli ihmeellistä, miten kaikki BB:ssä olleet entiset asukkaat ja tuotantotiiminjäsenet olivat niin koukussa ohjelmaan. Big Brotherissa on taikaa, jota ei voi ymmärtää ilman, että seuraa ohjelmaa enemmän. Kun pääsee perille ohjelman sisälle kirjoitettuun psykologiseen puoleen tajuaa, mikä naulitsee ihmiset tällä hetkellä ympäri maailmaa viidessätoista maassa television ääreen.

Huomisessa 45 minuuttia -ohjelmassa kello 20.00 voitte ihmetellä, kuinka sata ammattilaista pyörittää BB-talon arkea ympärivuorokauden ja mikä rooli asukkailla on. Big Brotherin psykoterapeutti Teemu Ryhänen paljastaa psykologisen käsikirjoituksen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.