Mainos

Tällainen on sarjahukuttajan myymä kotitila: Hinta 250 000 euroa, soveltuu hevostilaksi – MTV tavoitti Seppäsen puhelimitse

Kontiolahden Jaamankankaalla sijaitsevaa pientilaa myydään 250 000 eurolla. Sen omistaa sarjahukutuksista 14,5 vuodeksi vankeuteen tuomittu Pekka Seppänen.

Sarjahukuttaja Pekka Seppänen on jättänyt tilastaan myynti-ilmoituksen Tori.fi-sivustolle marraskuun lopussa. Kotimäki-nimiseen tilaan kuuluu vuonna 1954 rakennetun päärakennuksen lisäksi navetta ja sauna. Metsää tilaan kuuluu 6 hehtaaria ja peltoa saman verran.

– Soveltuu puutarhatilaksi tai erinomainen kuivakangasmaaston vuoksi hevostilaksi, helppo tehdä 600 metrin rata, ilmoituksessa kerrotaan.

MTV Uutiset soitti myynti-ilmoituksessa olevaan Seppäsen numeroon. 

– Haloo, Seppänen vastasi. 

Toimittajan esiteltyä itsensä ja asiansa linjalle laskeutui hiljaisuus, eikä Seppänen vastannut mitään toimittajan kysymyksiin. Puolen minuutin hiljaisuuden jälkeen suljemme puhelimen.

Seppänen vastasi puhelimeen Kuopion Niuvanniemessä, missä hän on mielentilatutkimuksen vuoksi.  

MTV Uutiset kertoi tilan myynnistä joulukuussa.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi Seppäsen viime vuoden tammikuussa 14,5 vuoden vankeuteen muun muassa kahdesta taposta ja kolmesta tapon yrityksestä.

Itä-Suomen hovioikeus määräsi Seppäsen mielentilatutkimukseen. Hovioikeus antaa asiassa tuomion, kun mielentilatutkimus ja vaarallisuusarviointi ovat valmiit.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.