Mainos

Tällainen on Niinistön ja Haukion luksuskoti - katso kuva

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio maksoivat luksustalostaan 580 000 euroa ja muuttivat sinne heinäkuussa 2009.

Eduskunnan puhemiehen Sauli Niinistön ja hänen vaimonsa kokoomuksen viestintäpäällikön Jenni Haukion asuntokaupoista uutisoitiin tiiviisti kesällä 2009, pari nimittäin asui pitkään erillään vaikka oli naimisissa.

Upea kaksikerroksinen kivitalo sijaitsee Espoon Laaksolahdessa. Arvostetulla alueella sijaitseva 170-neliöinen talon hinta laski asuntomarkkinoilla pariinkin otteeseen. Pariskunta maksoi talosta lopulta 580 000 euroa, joka on yli 100 000 euroa vähemmän kuin talon alkuperäinen myyntihinta.

Talo on vaaleanpunainen kivitalo ja siinä on suuret ikkunat. 1 235 neliön tontti on puutarhamainen puineen ja suihkulähteineen. Pääsisäänkäyntiä reunustavat valkoiset pylväät.

Kaksikerroksisessa talossa on neliöitä yhteensä 176. Keittiön ja olohuoneen lisäksi talossa on kolme makuuhuonetta. Alakerrassa sijaitsevat keittiö ja olohuone, yläkerrassa puolestaan on kolme makuuhuonetta, sauna ja pesutilat. Takapihaa voi ihailla toisen kerroksen terassiparvekkeelta.

Talo on valmistunut vasta muutama vuosi sitten. Niinistö asui aikaisemmin kerrostaloasunnossa Espoon Kivenlahdessa ja Haukio Helsingin Töölössä, Olympiastadionin välittömässä läheisyydessä. Laaksolahdesta löytynyt kivitalo on siis pariskunnan ensimmäinen yhteinen koti.

Katso kaikki Espoon myytävät asunnottäältäja vuokrattavat asunnottäältä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.