Tällainen nainen pelottaa miestä

Suhde saattaa loppua alkuunsa, jos tutkit miehen puhelinta tai tuppaudut hänen illanviettoonsa lupaa kysymättä. Lue, miten suhteen alussa ei kannata toimia!

Sukupuolten väliset erot kommunikoinnissa ovat ainainen vitsien aihe, mutta mitä jos käyttäytymisesi ajaa miehen pois? Askmen.com listasi käytösmallit, jotka kannattaa suosiolla unohtaa.

Liika tietoa

Jos nainen tietää liikaa liian varhain, suhde saattaa loppua siihen. Miestä alkaa hermostuttaa, jos nainen tietää miehen tulotason, osoitteen ja kengännumeron jo ennen kuin mies itse on näitä tietoja jakanut. Miehen mieleen hiipii väistämättä epäilys siitä, onko nainen hullu kyttääjä. Jos siis oletkin googlannut miehestä tietoja etukäteen, pidä ne vakan alla!

Moikka, äiti!

Älä hyökkää miehen perheen ja ystävien seuraan ennen kuin sinua on esitelty! Mikään ei ole ahdistavampaa kuin nainen, joka soittelee miehen äidille tai siskolle, jonka on tavannut kerran ohimennen.

Voinko ottaa viestin?

Ennen kuin suhde on vakinaistunut (ja myös sen jälkeen) miehen puhelin on hänen omaisuuttaan. Älä vastaile ihastuksesi puhelimeen tai varsinkaan lue hänen viestejään. Tämä pätee myös, vaikka sinut olisi jo esitelty perheelle ja ystäville. Älä myöskään lue miehen sähköposteja tai lainaile hänen salasanojaan – sehän on sanomattakin selvää.

No nyt mä tulin!

Miehen yllättäminen romanttisella kahdenkeskisellä lounaalla työpäivän jälkeen on aivan eri asia kuin poikien iltaan, työpaikan bileisiin tai sukujuhliin tuppautuminen. Älä ilmaannu "sattumalta" paikkoihin, joissa tiedät ihastuksesi olevan. Mikään ei lyö kyttääjän leimaa otsaan varmemmin kuin, no, kyttääminen.

Älä myöskään ilmaannu miehen asuntoon omilla avaimilla, jos olette tapailleet vasta hetken. Jos mies lainaakin sinulle vara-avaimen, muista palauttaa se. Kenties mies pyytää sinua pitämään avaimen itselläsi – mikäs sen mukavampaa!

Synkkä ei ehkäisylle

Älä koskaan lopeta ehkäisyn käyttämistä keskustelematta kumppanisi kanssa. On väärin johdatella tilannetta salassa, vaikka olisittekin suunnitelleet perheenlisäystä.

Älä käy päälle

Fyysinen väkivalta ei ole sallittua parisuhteessa. Naisten miestä kohtaan käyttämästä väkivallasta ei puhuta yhtä paljon kuin miesten uhkaavasta käytöksestä, mutta sitä esiintyy silti. Sinulla ei ole oikeutta satuttaa kumppaniasi, eikä hänellä sinua.

Jos et nyt tule tänne…

Miehen uhkaileminen ei saa häntä rakastumaan sinuun, muistuttaa askmen.com. Jos olette olleet mukavilla treffeillä eikä hän soitakaan, pahin mahdollinen taktiikka on soittaa miehelle suojakännien turvin ja alkaa uhkailla. Olisitko itse korviasi myöten imarreltu, jos saisit mieheltä vaatimuksen saapua hänen luokseen nyt heti tai ette taatusti tapaa enää ikinä?

"Ei" ei ole vastaus

Hyväksy erotilanne. Kaikki suhteet eivät onnistu, ja vaikka se tekeekin kipeää, et voi elvyttää suhdetta teeskentelemällä, että hän haluaa edelleen tavata sinua ja olla kanssasi. Jos sinut on jätetty, katoa kuvioista ainakin hetkeksi – älä pahenna tuskaa soittelemalla tai tekstailemalla miehelle mukavia.

MTV3/Helmi

Lähde: Askmen.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja