Taiturimainen Bumtsibum-bändi lupaa heittäytyä!

Bumtsibumin bändi on neljän ammattimuusikon kokoonpano. Kitaristi Mikko Kososen luotsaamassa bändissä koskettimia soittaa Tero Pennanen, bassoa Mikko Määttä ja rumpuja Mikko Kaakkuriniemi.

Bändin pojat, kolme Mikkoa ja Tero, odottavat Bumtsibumia innoissaan ja jännityksellä. Muusikot ovat tunteneet toisensa jo parikymmentä vuotta, minkä he uskovat auttavan tiivistahtisessa työskentelyssä Bumtsibumin kuvauksissa.

-Luotto on tosi korkealla siihen, että kaverit osaavat soittaa kaikkea todella hyvin! Sieltä saattaa yhtäkkiä alkaa mikä tahansa biisi, niin pitää heti olla valmiina, kosketinsoittaja Tero Pennanen pohtii.

Bändiltä vaaditaankin nopeaa reagointia, kun artisti aloittaa biisin laulamisen.

Ohjelmassa esitetään jopa 300 kappaletta ja jokaisessa jaksossa soittajalla on vastuu omasta soundistaan ja osiostaan. Soittaja tekee ratkaisunsa sekunneissa, kun hän on kuullut pienen melodianpätkä tai muutaman sanan. Varovaisuudelle ei ole sijaa.

– On tosi tärkeää, että kuullostamme koko ajan mahdollisimman aidoilta ja innokkailta, bändin kapellimestari Mikko Kosonen miettii.

Positiivinen ja kannustava ilmapiiri saa vieraana olevat artistit heittäytymään ja kokeilemaan erilaisia biisejä. Bändin yksi tärkeä tehtävä onkin saada säestettävä laulaja kuulostamaan ja näyttämään mahdollisimman hyvältä, vaikka kappale ei välttämättä olisikaan kovin tuttu eikä edes oikea vastaus tehtävään.

– Meillä on bändissä niin hyviä jätkiä ja me saadaan soittaa joka päivä yhdessä. Tiedämme, että tästä tulee mahtavaa, pojat hehkuttavat.

Tero Pennanen on suomalainen kosketinsoittaja, joka soittaa muun muassa Erinin ja Irina Björklundin kanssa. Basisti Mikko Määttä soittaa Mira Luodin ja Hanna Pakarisen kanssa. Mikko Kaakkuriniemi soittaa rumpuja Elastisen, Osmo Ikosen ja Sami Saaren bändeissä. Kitaristi Mikko Kosonen on soittanut muun muassa Samuli Putron, Maija Vilkkumaan ja Vesa-Matti Loirin bändeissä.

Bumtsibum-bändi on aiemmin esiintynyt samalla kokoonpanolla myös MTV3-kanavan Kingi-ohjelmassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja