Mainos

Taiteilija piirsi vuoden ajan päivittäin kuvan Cheekistä – näyttely auki vielä tänään

9:44

Helsinkiläistaiteilija Matti Närekangas on piirtänyt kuvan hiphop-tähti Cheekistä joka päivä. Projektin aikana syntyneet 365 lyijykynäpiirrosta ovat esillä Helsingin keskustassa Creat-galleriassa vielä tänään.

Matti Närekangas piirsi lyijykynällä A3-kokoiselle paperille kuvan Jare Tiihosesta eli räppäri Cheekistä päivittäin vuoden ajan. Helsinkiläisen taiteilijan Piirrän Cheekin joka päivä -taideprojekti on esillä Helsingin keskustassa Creat Space -galleriassa vielä tänään 8. toukokuuta.

Närekangas on halunnut kiinnittää projektillaan huomiota media- ja viihdekulttuurin lyhytjänteisyyteen ja henkilöpalvontaan.

– Piirrän yksinkertaisia lyijykynäpiirroksia ja yhdistän niihin Cheekin sanoituksia. Haluan esittää yleisölle helpon kysymyksen johon ei ole yhtä helppoa vastausta: Mitä me kulutamme? Mitä olemme valmiit hyväksymään viihteen nimissä, ja mistä meille myyty täydellinen tuote on oikeasti tehty? Närekangas kysyi tiedotteessa.

Katso alla kuvia lyijykynäpiirroksista.


Piirrän Cheekin joka päivä -näyttely on Närekankaan ensimmäinen. Projektin viimeinen kuva valmistui näyttelyn viimeisenä aukiolopäivänä eli tänään. Kokonaisteos, 365 kuvaa Cheekistä, on siis esillä vain yhden päivän.

Lisää tietoa 365 kuvaa Cheekistä -teoksesta löytyy täältä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.