Tähdet, tähdet -ohjelmassa äänivuoren kerännyt Ilta: "Ihan hullua"

Ilta ihastutti sekä Tähdet, tähdet -ohjelman tuomariston että suomalaiset kauniilla tulkinnallaan.

Laulaja Ilta oli yksi kolmesta tähdestä, jotka saivat eniten yleisön ääniä Tähdet, tähdet -ohjelman uuden kauden ensimmäisessä jaksossa. Kaksi muuta artistia, jotka keräsivät eniten ääniä, olivat Kyösti Mäkimattila ja Neon 2 -yhtyeestä tuttu Jussi Rainio

Ilta kertoi lähetyksen jälkeen, ettei hän osannut lainkaan odottaa suurta määrää ääniä eikä saamaansa ylistävää tuomareiden palautetta. 

– Koko ajan on kelannut, että onko tarpeeksi, onko liikaa, tai onko liian vähän. On ihan sairaan hyvä fiilis, että tämä eka päivä on palkittu ja se meni superhyvin. Ihan hullua että sain paljon ääniä, se tuntuu niin hyvälle! Ilta iloitsee. 

Laulaja kertoo olevansa tyytyväinen illan esitykseensä. Ilta tulkitsi oman versionsa Anna Erikssonin kappaleesta Kun katsoit minuun. Laulajatähti myöntää jännittäneensä ennen lähetystä sitä, kuinka hänen tulkintansa uppoaa niin katsojiin kuin tuomaristoon. 

– Ainut mikä pelotti oli se, että kun minulla ei ole taustatanssijoita vaan olen yksin lavalla, niin ajattelevatko ihmiset etten heittäydy. Mutta ihanaa, että se palkittiin niin, että yleisö jaksoi keskittyä ja tykkäsi nimenomaan siitä. 

Hyvä palaute tuo mukanaan myös paineita tulevaan. Ilta kertoo kuitenkin olevansa luottavainen omaan tukiryhmäänsä. 

– Luulen, että he tykkäävät, vaikka en aina vetäisi niin hyvin. 

Tuleviin lähetyksiin Iltalla on takataskussaan myös rempseitä ja räiskyviä tulkintoja, mutta hän kertoo haluavansa ohjelman alussa korostaa nimenomaan tätä puolta itsestään. 

– Juuri sitä, ettei aina tarvitse olla jättimäinen show visuaalisesti, jotta siitä voi tulla iso estiys. Se on ehkä se, mitä haluan painottaa, että kuka olen artistina. Sen haluan alleviivaa tässä alussa näillä parilla esityksellä.

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.15!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja