Tähdet kertovat: Tämä sytyttää Brooke Shieldsin

AVAlla 14.9. klo 12 nähtävässä Tähdet kertovat -keskusteluohjelmassa näyttelijä Brooke Shields saapuu James Liptonin haastateltavaksi. Mikä onkaan naisen inhokkisana ja mikä saa hänet syttymään? Näin lapsinäyttelijästä supertähdeksi kasvanut nainen vastaa Bernard Pivot'n kymmeneen kuuluisaan kysymykseen.

AVAlla nähtävässä Tähdet kertovat -sarjassa James Liptonin haastateltavana vierailee vuorostaan näyttelijätär ja oman aikansa seksisymboliBrooke Shieds.

Kuvankauniin Brooke Shieldsin malli- sekä näyttelijänura alkoi jo hyvin nuorena: hän tuli erityisen tunnetuksi vuonna 1978 pääosastaan Pretty Baby -elokuvassa, jossa hän näytteli prostituoidun tytärtä. Shields oli tuolloin vasta 13-vuotias. Toinen Shieldsin tunnetuimmista rooleista sijoittuu myös teini-iän polulle: vuonna 1980-ilmestyneen Sininen laguuni -kohuelokuvan myötä Shields saikin tittelikseen "teiniviettelijättären".

Aikuisiällä Shields on esiintynyt elokuvien ohella monissa televisiosarjoissa, kuten , Muodon vuoksi ja Miehen puolikkaat. Yksi suosituimmista Shieldsin tähdittämistä draamasarjoista on AVAn myöhäsilloissa nähtävä .

AVAlla lauantaina 14.9. klo 12: Vieraana Brooke Shields

Bernard Pivot’n kymmenen kysymystä Brooke Shieldsille


1. Mistä sanasta pidät eniten?

Rakkaus.

2. Mistä sanasta pidät vähiten?

Kateus.

3. Mikä sytyttää sinut?

Itsevarmuus.

4. Mikä sammuttaa intosi?

Pikkumaisuus.

5. Mitä ääntä rakastat?

Vauvani kuorsausta.

6. Mitä ääntä inhoat?

Sanoja, jotka nöyryyttävät.

7. Mikä on suosikkikirosanasi?

Sen täytyy olla F-sana. (= fuck). Tyttäreni sanoi tässä yksi päivä "*Piip* *piip* *piip* haluan ikkunan alas *piip*". Ihmettelin, mitä hän oikein tarkoittaa (esittää hämmentynyttä). Hän oli oppinut sen äidiltäni!

8. Mitä muuta kuin omaa ammattiasi haluaisit kokeilla?

Hyväntekeväisyyttä.

9. Missä ammatissa et haluaisi olla?

Politiikassa.

10. Jos taivas on olemassa, mitä toivot Jumalan sanovan sinulle saapuessasi Taivaan porteille?

Kiitos.

Tähdet kertovat AVAlla lauantaina 14.9. klo 12: Vieraana Brooke Shields

AVAn sunnuntain myöhäisilloissa.


AVA / Katri Koskinen

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat