T.i.l.a.n upeimmat tee itse -ohjeet, kokeile kotona!

T.i.l.a.n viimeinen jakso nähtiin viime viikolla. Kymmenvuotisen historian aikana on arkistoihin kerääntynyt toinen toistaan mielenkiintoisempia tee itse -ohjeita – katso parhaat palat täältä!

Käsistään taitava ihminen taikoo arkistojen aarteista ja vähälle käytölle jääneistä esineistä toinen toistaan upeampia, uusia esineitä kodin arkeen ja juhlaan.

T.i.l.a. on kymmenvuotisen historiansa aikana näyttänyt suomalaisille useita hauskoja tee se itse -ohjeita, jotka löydät kokonaisuudessaan .

Somistetyynyjä vanhoista villapaidoista

Vanhoista puuvilla- tai villaneuleista on helppo valmistaa kauniita ja pehmoisia koristetyynyjä. Käyttämättömiä neulepaitoja löytyy varmaan jokaisen vaatekaapin kätköistä ja lisää neuleita voi hankkia edullisesti kirpputoreilta.

Tarjoiluastioita kirpputorilöydöistä

Kuvassa yllä näkyvät, hauskat tarjoiluastiat on koottu kirpputoreilta ja varastoista löytyneistä kakkuvuoista, lautasista ja kynttilänjaloista. Erilaiset esineet liimataan huolellisesti epoksiliimalla yhteen ja annetaan kuivua - ja aivan uuden muodon saaneet tarjoiluastiat ovat valmiina kesän juhliin!

Kankaalla päällystetyt purkit

Tiiviit peltiset kahvi-, tee- ja säilytyspurkit saavat aivan uuden ilmeen, kun ne päällystetään omaan sisustukseen sopivalla kankaalla.

Päällystetyissä purkeissa voi säilyttää kahvia, teetä, sokeria, jauhoja tai muita mökkikeittiössä tarvittavia ruoka-aineita. Kauniin purkkikokoelman seuraksi voi kankaalla päällystää myös vanhan kuluneet tarjottimen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat