Syksyn trendikkäimmät kampaukset: Sivukalju on edelleen in!

Syksyinen viima ja sadesäät saavat sotkea huoletta hiuksia. Kauneuden ammattilainen Mariela Sarkima kertoo syksyn trendikkäimpien kampauksien olevan tuulen tuivertamia ja sivukaljutrendistä poimittuja muunnelmia.

Syksyn 2014 trendikkäimmät kampaukset saavat meikki- ja hiustaiteilija Mariela Sarkiman mukaan huoletta näyttää siltä, että hiukset olisivat tuivertuneet tuulessa ja sateessa. Syystrendit näyttävät saaneen pontta myös kesän kampauksista.

Oletko kiinnostunut trendeistä ja muodista? Seuraa MTV Lifestyleä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!

– Catwalkeilla on nähty paljon wet look -kampauksia, joihin on yhdistetty pehmeää lainetta, Sarkima kertoo Remingtonin tilaisuudessa.

Wet look -kampauksen ideana on, että hiukset näyttävät ikään kuin märiltä.

Sivukaljun loihtiminen onnistuu myös ilman saksia

Tuulen tuivertamat ja toiselle sivulle heitetyt kampaukset ovat Mariela Sarkiman mukaan tänä syksynä erittäin trendikkäitä. Kampausta kannattaa lähteä työstämään esimerkiksi föönillä ja lämpöharjalla.

Näyttävän sivujakauksen pystyy loihtimaan monin eri tavoin.

– Sivukalju on edelleen in, mutta nyt hiuksia ei tarvitse leikata lyhyiksi tai kokonaan kaljuksi: "sivukaljun" voi toteuttaa esimerkiksi leteillä tai heittämällä hiukset toiselle puolelle, Sarkima neuvoo.

Sivulle pyyhkäistyyn kampaukseen voi hakea voluumia tupeeraamalla hiukset sotkuisen siistiksi, pörheällä tai lainehtivalla kiharalla tai huomiota herättävillä leteillä.

Myös kiharakampauksissa näkyy muutoksia syksyn saapuessa.

– Kesällä kiharat saivat olla oikeat megakikkarat kuten laulaja Beyoncélla, syksyllä kiharat loivenevat, Sarkima kuvailee.

Kiharaan tuodaan näyttävyyttä juhlakauden aikoihin, jolloin muotoiluraudat saavat taas laulaa oikein urakalla.

– Kun pikkujoulukausi saapuu, kiharoihin halutaan lisää glamouria!

Sarkima vinkkaa, että kesällä suosittua suolasuihketta voi myös suihkuttaa kiharoihin tuomaan kampaukseen mielenkiintoista karheutta.

Lue myös:

    Uusimmat