Mainos

Syksyn suuren satokyselyn risteilylahjakortti arvottu

Hedelmiä, marjoja, sieniä ja juureksia – syksy tarjoaa runsaasti kotimaisia sadonkorjuun herkkuja. Mutta mitä kaikkea niistä voi tehdä, millaisia keittiöniksejä ja kekseliäisyyttä sinulta löytyy?

Kuinka sinä hyödynnät syksyn antimet, ja onko sinulla takataskussasi näppäriä niksejä liittyen esimerkiksi marjoihin, omeniin, sieniin, juureksiin, säilöntään, hilloamiseen ja leivontaan?

Syyskuun kisassa etsittiin Suomen parhaita vinkkejä siitä, mitä kaikkea maistuvaa voi sadonkorjuun antimista valmistaa ja kuinka kesän makuja voi parhaiten vaalia. Vinkki voi olla vaikkapa huikean hyvä tapa tehdä luumuista tai marjoista hilloa leivonnaisia varten, verraton vinkki omenoiden hyödyntämiseen tai kasvisten käsittelyyn. Parhaita vinkkejä julkaistaan näillä sivuilla.

Palkintoarvonta suoritettiin 1.10.2012, ja voittaja sai kahden hengen päiväristeilyn Tallinnaan Eckerö Linellä arvoltaan 105 euroa. Risteilylahjakortti on voimassa kaikkina päivinä, vuoden 2012 loppuun saakka. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Kilpailun järjestää Myllyn Paras Oy.

Kilpailun tarjoaa: Myllyn Paras Oy

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.