Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Syksyinen keitto 17.10.2001

Julkaistu 16.10.2001 18:29

Toim. Kati Nappa

n. 1 ½ l vettä + 2 kasvis- tai lihaliemikuutiota
pala (100 g) lanttua
pala (100 g) palsternakkaa
pala (100 g) selleriä
3-4 porkkanaa
½ -1 purjo
(4-6 perunaa)
½ -1 kiinankaali
runsas ½ l suppilovahveroita
500 g siskonmakkaroita
mustapippuria
persiljaa

1. Leikkaa kuoritut lanttu, selleri ja palsternakka kuutioiksi, porkkanat penneiksi ja huuhdottu purjo renkaiksi. Ota purjon vihreä osa erikseen ja lisää se keittoon vasta myöhemmin.
2. Kuumenna vesi ja kasviskuutiot kiehuvaksi ja lisää joukkoon kasvikset. Keitä hetken aikaa.
3. Kuori sillä aikaa perunat ja kuutioi ne ja lisää keittoon.
4. Lisää myös pilkotut sienet.
5. Huuhdo kiinankaali hyvin ja leikkaa se suikaleiksi ja lisää se sekä purjon vihreä osa hetken pääsät keittoon ja anna kiehua vielä runsaat 5 minuuttia.
6. Leikkaa siskonmakkarat saksilla pätkiksi ja lisää keittoon. Keitä muutama minuutti kunnes siskonmakkaratkin ovat kypsiä. Tarkista maku ja lisää joukkoon rouhittua mustapippuria ja runsaasti hienonnettua persiljaa.
7. Tarjoa keiton kanssa ruisleipää.
8. Jos et satu saamaan kaupasta siskonmakkaroita, valmista keitto lenkkimakkarasta tai broilerisuikaleista (300 g:n pakkaus).

Lisää aiheesta:

Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemminVäitöstutkimus: Yksi asia voi vaikuttaa selvästi nuoren koulumenestykseenSuperkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"Kadonnut flamingo Frankie löytyi lopulta odottamattomasta paikastaGlukoosisensoreissa voi olla vaarallinen vika – diabeetikko, tarkista sensorisi!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:02
    Halpa vs. kallis

    Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"

  • Eilen17:32
    Influenssa

    THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemmin

  • Eilen16:45
    Nuoret

    Väitöstutkimus: Yksi asia voi vaikuttaa selvästi nuoren koulumenestykseen

  • Eilen15:34
    Leivonta

    Superkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"

  • Eilen14:02
    Luonto ja eläimet

    Kadonnut flamingo Frankie löytyi lopulta odottamattomasta paikasta