Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Syksyinen keitto 17.10.2001

Julkaistu 16.10.2001 18:29

Toim. Kati Nappa

n. 1 ½ l vettä + 2 kasvis- tai lihaliemikuutiota
pala (100 g) lanttua
pala (100 g) palsternakkaa
pala (100 g) selleriä
3-4 porkkanaa
½ -1 purjo
(4-6 perunaa)
½ -1 kiinankaali
runsas ½ l suppilovahveroita
500 g siskonmakkaroita
mustapippuria
persiljaa

1. Leikkaa kuoritut lanttu, selleri ja palsternakka kuutioiksi, porkkanat penneiksi ja huuhdottu purjo renkaiksi. Ota purjon vihreä osa erikseen ja lisää se keittoon vasta myöhemmin.
2. Kuumenna vesi ja kasviskuutiot kiehuvaksi ja lisää joukkoon kasvikset. Keitä hetken aikaa.
3. Kuori sillä aikaa perunat ja kuutioi ne ja lisää keittoon.
4. Lisää myös pilkotut sienet.
5. Huuhdo kiinankaali hyvin ja leikkaa se suikaleiksi ja lisää se sekä purjon vihreä osa hetken pääsät keittoon ja anna kiehua vielä runsaat 5 minuuttia.
6. Leikkaa siskonmakkarat saksilla pätkiksi ja lisää keittoon. Keitä muutama minuutti kunnes siskonmakkaratkin ovat kypsiä. Tarkista maku ja lisää joukkoon rouhittua mustapippuria ja runsaasti hienonnettua persiljaa.
7. Tarjoa keiton kanssa ruisleipää.
8. Jos et satu saamaan kaupasta siskonmakkaroita, valmista keitto lenkkimakkarasta tai broilerisuikaleista (300 g:n pakkaus).

Lisää aiheesta:

Wenla asuu lapsensa kanssa puolet vuodesta poissa kotoa – "Ei muuta kuin vauva kainaloon ja menoksi"Omistatko moottorikelkan? Varmista yksi asia – muuten vaarana "huomattavat kulut" Tutkimusväite: Jo yksi kevytlimu päivässä voi lisätä maksasairauden riskiäRavintolayrittäjä Elias ilahtui Linnan juhlien säräuutisesta – "Suurin osa ei tiedä" Poikkeuksellinen perinneruoka Linnan juhliin: Valmistaminen kestää jopa 4–5 päivääNyt paljastui tietoa Linnan juhlien ruoista
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:21
    Perhe

    Wenla asuu lapsensa kanssa puolet vuodesta poissa kotoa – "Ei muuta kuin vauva kainaloon ja menoksi"

  • 16:55
    Moottorikelkat

    Omistatko moottorikelkan? Varmista yksi asia – muuten vaarana "huomattavat kulut"

  • 14:52
    Sairaudet ja taudit

    Tutkimusväite: Jo yksi kevytlimu päivässä voi lisätä maksasairauden riskiä

  • 11:14
    Linnan juhlat

    Ravintolayrittäjä Elias ilahtui Linnan juhlien säräuutisesta – "Suurin osa ei tiedä"

  • 09:17
    Linnan juhlat

    Poikkeuksellinen perinneruoka Linnan juhliin: Valmistaminen kestää jopa 4–5 päivää