Jokereiden ruotsalaisvahti Anders Lindbäck sanoo SVT:lle, että joukkuetta on kielletty kommentoimasta Ukrainan sotaa – näin vastaa Jokerit

Katso päivän tärkeimmät uutiset Livestä LIVE
Suora lähetys: MTV Uutiset seuraa Ukrainan tilannetta.

Venäjän jääkiekkoliigan KHL:n pudotuspelien pitäisi alkaa aivan lähipäivinä. Venäjän hyökkäys Ukrainaan luo myös paljon epävarmuuksia koko kiekkosarjan ylle. Helsingin Jokereiden ruotsalaismaalivahti Anders Lindbäck kommentoi lyhyesti tilannetta SVT:lle. Kiellosta huolimatta.

Jokereiden pitäisi pelata pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Spartakia vastaan. Ensimmäinen ottelu on ohjelmassa 1. maaliskuuta.

Venäjän sotilaallinen hyökkäys Ukrainaan luo nyt paljon epävarmuutta sille, voidaanko sarjaa jatkaa ja mikä Jokereiden tilanne on.

– Se, mitä nyt tapahtuu, on kauheaa. Tilanne aiheuttaa paljon epätietoisuutta, varsinkin kun pudotuspelien pitäisi alkaa parin päivän päästä, Jokereiden maalivahti Anders Lindbäck sanoo SVT:lle.

Lindbäckin mukaan Jokerit on kieltänyt pelaajiaan kommentoimasta aihetta.

– En voi, vaikka haluaisin. Meille on sanottu, että nojaisimme seuran tiedotteisiin, Lindbäck totesi.

Jokereista puolestaan kerrottiin MTV Urheilulle, että seura ei ole kieltänyt pelaajiaan ilmaisemasta omia mielipiteitään.

Joukkueen kannattajayhdistys Eteläpääty ehti jo vedota siihen, että seuran pitää vetäytyä sarjasta nykyisen tilanteen takia. Jokerit reagoi aiheeseen julkaisemalla tiedotteen, jossa se aikoi seurata tilanteen kehittymistä.

Otsikkoa muokattu klo 13.21. Lisätty juttuun myös Jokereiden virallinen kanta.

Lue myös:

    Uusimmat