Mainos

Suurlähetystö: Yksi suomalainen loukkaantui lievästi Balin turmassa

Suomen Indonesian-suurlähetystön mukaan Balilla eilen tapahtuneessa pommi-iskussa loukkaantui lievästi yksi suomalainen.

-Saimme tänään iltapäivällä tiedon siitä, että yksi suomalainen on käynyt hoidattamassa vammojaan sairaalassa. Hän on kuitenkin jo päässyt pois sairaalasta ja on parhaillaan hotellissaan. Hänen on määrä matkustaa pois Balilta huomenna, kertoi suurlähettiläs Matti Pullinen alkuillasta STT:lle.

Pullisen saamien tietojen mukaan saarella olevien suomalaisten kokonaismäärä on 15-20. Liki kaikki olivat olleet yhteydessä suurlähetystöön. Suurlähettilään mukaan kenelläkään suurlähetystöön yhteydessä olleista ei ollut hätää ja he suhtautuivat tilanteeseen rauhallisesti.

-Balilla tilanne on luonnollisesti edelleen jossain määrin jännittynyt. Minulla on kuitenkin se käsitys, että muutamien kilometrien päässä turmapaikasta elämä jatkuu aika normaaliin tapaan, Pullinen jatkoi.

Mikään suomalainen matkatoimisto ei järjestä ryhmämatkoja Balille. Varsinainen turistikausi Balilla alkaa vasta marras-joulukuussa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.