Suri Cruise aloitti skientologiaesikoulun

Tom Cruisen ja Katie Holmesin tytär ei aloittanut mitä tahansa esikoulua. Skientologiakoulussa tullaan opiskelemaan muun muassa vuorovaikutusta robottien kanssa.

Näyttelijä Tom Cruisen ja Katie Holmesin tytär Suri Cruise käyttää jo huulipunaa, mutta mitä muutakaan voi odottaa maailman kuuluisimmalta, korkokengillä kävelevältä viisivuotiaalta? Hän ei ole tyypillinen pikkutyttö ja jopa hänen ensimmäisessä esikoulupäivässä oli jotain tavallisuudesta poikkeavaa.

Koska Surin vanhemmat uskovat vahvasti skientologiaan, lapsikin laitettiin normaalin aakkosten oppimisen sijaan Kaliforniassa sijaitsevaan skientologiapainotteiseen New Leadership -oppilaitoksen esikouluun. Siellä hän oppii skientologian perustajan L. Ron Hubbardsin ajatuksia hengenheimolaisuudesta, todellisuudesta ja kommunikaatiosta.

Aiemmin Cruisen perheen on huhuttu kääntävän selän uskonnolleen, mutta ilmeisesti näin ei ole, sillä ylpeä äiti Holmes haki Surin uudesta koulustaan päivän raskaan opiskelun jälkeen. "Raskas" voi olla vielä varovainen ilmaisu, sillä entinen skientologisti paljasti Woman's Day -lehdelle opiskelun sisältävän normaalin kirjainten ja numeroiden opettelun sijaan esimerkiksi opiskelua parantavia muistiharjoitteita.

– Kaikki on niin erilaista. Lapset ovat erityisellä ruokavaliolla, joka sisältää matalahiilihydraattisia lounaita ja jopa päivien paastoamista. Oppitunnit ovat askelia kohti lopullista "paljastusta" siitä, että polveudumme kaikki avaruusolioista, lähde kertoo.

Suri tulee myös opiskelemaan robotiikkaa. Daily Mailin mukaan se on yksi New Leadership -koulun tärkeimmistä oppiaineista: siinä lapset oppivat rakentamaan ja olemaan vuorovaikutuksessa robottien kanssa.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Lue lisää:

Lisää Suri Cruisesta:

MTV3/Helmi

Lähde: Limelife.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja