Katie Holmes kärsii skientologien vallan alla?

Tom Cruisen yhteydet skientologeihin ovat kaikkien tiedossa. Nyt miehen entinen assistentti on paljastanut, että Cruisen vaimon kotielämä ei ole ruusuilla tanssimista – juuri skientologien takia.

Star -lehdessä Tom Cruisen ex-assistentiksi itseään kutsuva Amy Scobee kertoo, kuinka skientologit ovat ottaneet vallan Cruisen ja tämän vaimon, Katie Holmesin kotona. Kaikki parin palkkaamat henkilöt palvelijoista lastenhoitajiin ovat lahkon jäseniä, ja päätökset ostoksia myöten tulee vahvistaa kirkon johtajilta.

Holmesin tilannetta assistentti kuvaa erityisen huonoksi: naisen tekemisiä kytätään, ja kaikesta raportoidaan eteenpäin.

– Hän on vihainen itselleen, koska nyt hänet on erotettu monista vanhoista ystävistään, joiden sijaan hän on skientologien ympäröimä. Ja he vain vakoilevat häntä, Scobee kuvaa.

Skientologia sanelee myös Holmesin päivärutiineja: päivä alkaa tyhjään vatsaan nautituilla vitamiineilla ja vedellä, ja joka päivä tulee osallistua myös kaksituntiseen uskontoon liittyvään ohjaukseen. Jos suunniteltuihin istuntoihin ei ehdi osallistua viikolla, ne tulee hoitaa viikonloppuna, kertoo celebitchy.com.

– Jos hän poikkeaa rutiineista, joku kertoo Tomille ja häntä sätitään, Scobee sanoo.

Tytär johtaa taloa?

Samaan aikaan kun Holmes noudattaa jäsenneltyä aikataulua, hänen ja Cruisen tytär saa tehdä, mitä haluaa. Scobeen mukaan Suri Cruise johtaa koko taloa, ja hänen kiukunpuuskansa ovat "legendaarisia".

– Kukaan ei saa herättää häntä, ei edes Katie. Hän valitsee omat vaatteensa ja meikkinsä, ja päättää, mitä syö ja koska. Tom uskoo, että hän ilmaisee tunteitaan, ja hänen täytyy saada jatkaa, kunnes on valmis. Jos joku vastustaa Suria, hän on vaikeuksissa.

Scobee kertoo skientologien uskovan, että Suri on "vanha sielu pienessä ruumissa", ja siksi säännöt eivät päde häneen.

Skientologian perustaja on tieteiskirjailija L. Ron Hubbard, ja aatteen tunnetuin harjoittaja on yhdysvaltalainen Church of Scientology, siis skientologiakirkko. Kirkon mukaan skientologia on "sovellettu uskonnollinen filosofia".

MTV3/Helmi

Lähde: Celebitchy.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat