Suosikkiräppäri avautui rankasta taustastaan

Karavaanarit-ohjelmassa nähtiin koskettava avautuminen, kun suosikkiräppäri Mikael Gabriel kertoi avoimesti rankasta taustastaan. Miehen mukaan huostaanotto pelasti hänen elämänsä.

Karavaanareissa hulinakaksikko Karo ja Anna tutustuivat Tampereen Blockfest-tapahtuman antiin. Lavan takana nuoret naiset pääsivät tapaamaan monia suosittuja kotimaisia rap-tähtiä.

Muun muassa Uniikiltaneidot tiedustelivat, mikä on miehen mielestä rap-musiikin syvin olemus.

– Mulle itselleni se on se, että saan tehdä sellaista räppiä, mistä tulen onnelliseksi. Me tehdään duunia Rähinän toimistolla ja ne tyypit on mun parhaita kavereita. Olen itse vähän sellainen juniori. Olen ottanut pikkuveljen aseman, jota käytän hyväkseni. Saan tehdä mitä vain ja pääsen siitä kuin koira veräjästä, Uniikki jutteli.

Karon ja Annan jututettavaksi päätyi illan aikana niin Cheek, Iso H kuin VilleGallekin.

Backstagella tytöt iskivät silmänsä myös rap-komeetta Mikael Gabrieliin. Ensimmäisenä keskustelunaiheeksi valikoitui miehen lyriikat.

– En ole kelannut, että haluaisin puhutella naisia. Olen vain kirjoittanut rakkausbiisejä yhdelle tytölle, jonka halusin takaisin, mutta menetin hänet. En ikinä saanut häntä takaisin. Se tyttö oli itse asiassa tänään katsomossa ja itki siellä. Sille mä oon ne biisit tavallaan tehnyt. Se on mun ex-tyttöystävä. Myös mun uusi tyttöystävä on tänään täällä mukana, joten tilanne on vähän epämukava, komistus jutteli.

Karo tiedusteli nuorukaiselta millainen kotikasvatus hänellä on ollut. Kysymys sai räppärin vakavoitumaan.



ma-ke klo 19.30 MTV3-kanavalla

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat