Suomi hurahti väreihin - nyt kuljetaan keltaisissa ja punaisissa pöksyissä

Suomalainen uskaltaa nyt pukeutua värikkäisiin housuihin. Värikäs housumuoti on vahvasti tämän kevään ja kesän juttu, kertoo H&M:n showroom-vastaava Anne Lehtonen.

– Värit ovat lyöneet läpi. Top kolme väriä housuissa ovat kirkkaan sininen, keltainen ja pinkki, Lehtonen listaa.

Väreissä löytyy nyt kaikenlaisia housuja asiallisista rentoihin malleihin. Värillisiä housuja ostetaan myös töissä pidettäväksi.

– Korkokenkien kanssa pidetään aika paljon värillisiä kapeita malleja, Lehtonen kertoo.

Nyt vetävät esimerkiksi vaaleankeltaiset ja mintun väriset farkut, kertoo puolestaan Gina Tricot'n somistaja Jenna Kulmala.

– Kirkkaan väriset farkut olivat tosi suosittuja, mutta ne on jo myyty loppuun. Nyt meiltä löytyy pastellin- ja neonsävyisiä farkkuja, City Centerin myymälän Kulmala kertoo.

Värejä myös miehille

Värikkäitä housuja käyttävät nyt sekä naiset että miehet.

– Ihan rohkeasti pojat ja miehetkin ovat alkaneet käyttää värikkäitä housuja, sanoo ostopäällikkö Anne Lähdesmäki Moda Kamppi -liikkeestä.

Lähdesmäen mukaan värivalikoimaa löytyy varsinkin chinoseissa sekä 5-taskuisissa stretchfarkuissa. Naisilla suosituin väri on ollut toistaiseksi punainen.

- Aikuiset naisetkin ostavat punaista. Nuoret ostavat ehkä vähän rohkeammin, vaikkapa persikan väristä, Lähdesmäki kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat