Viimeiset valinnat maastohiihdon olympiajoukkueeseen tehty

Suomen Olympiakomitea tiedotti keskiviikkoiltana, että viimeiset paikat maastohiihtojoukkueeseen menevät Jasmin Kähärälle ja Remi Lindholmille. 

Suomella on mukana Pekingin maastohiihdossa seitsemän naista ja kuusi miestä. Viimeiset paikat jaettiin Jasmin Kähärälle ja Remi Lindholmille. 43-vuotias Riitta-Liisa Roponen ei ole tämän myötä mukana joukkueessa. Hän oli ollut mukana viisissä olympialaisissa (2002, 2006, 2010, 2014, 2018).

– Tiistaina tehdyissä maastohiihdon valinnoissa avoimeksi jätettiin maapaikkakiintiöstämme vielä yksi paikka naisiin ja yksi miehiin. Keskiviikkona saimme virallisen vahvistuksen, että Planican maailmancup-kilpailuja ei korvata, vaan ne perutaan. Näin ollen kansainvälisiä näyttökilpailuja ei enää ole, joten maastohiihtäjien kansainväliset näytöt on annettu, Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Lehtimäki kertoi Suomen Olympiakomitean tiedotteessa.

Suomen kisajoukkueen loput urheilijat valitaan 24. tammikuuta. Joukkueen koko tulee olemaan noin 90 urheilijaa. Pekingin olympialaiset käydään 4. - 20. helmikuuta.

Suomen maastohiihtojoukkue Pekingin talviolympialaisiin:

Jasmi Joensuu
Anne Kyllönen
Jasmin Kähärä
Katri Lylynperä
Johanna Matintalo
Kerttu Niskanen
Krista Pärmäkoski

Ristomatti Hakola
Perttu Hyvärinen
Remi Lindholm
Joni Mäki
Iivo Niskanen
Lauri Vuorinen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja