Suomalaisvahdin rooli uhattuna? Jarmo Kekäläinen naarasi jenkkikassarin Columbukseen

Columbus Blue Jacketsin toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen jatkoi aktiivisuuttaan NHL:n siirtomarkkinoilla hankkimalla maalivahti Keith Kinkaidin New Jersey Devilsistä.

New Jersey saa Columbukselta viidennen kierroksen varausvuoron vuoden 2022 NHL-varaustilaisuuteen.

29-vuotias Kinkaid on pelannut tällä kaudella 41 ottelua torjuntaprosentilla 89,1. Koko tähänastisen NHL-uransa New Jerseyn riveissä esiintynyt maalivahti tuo Jarmo Kekäläisen miehistöön leveyttä maalivahtirintamalle.

– Vaikka uskomme, että maalivahdit ovat vahva osa-alueemme, koimme silti olevan tärkeää lisätä syvyyttä kyseiselle pelipaikalle, Kekäläinen toteaa seuran tiedotteessa.

Tuore pelaajakauppa aloitti välittömästi spekulaatiot Columbus-vahtien Joonas Korpisalon ja Sergei Bobrovskin tilanteista. Bobrovski ei ole vielä suostunut allekirjoittamaan jatkosopimusta Columbuksen kanssa, joten venäläisvahdin jatko seurassa ei ole vielä mitenkään varmaa.

Kinkaidin hankinta saattaa myös tarkoittaa Joonas Korpisalon vastuun vähenemistä tai jopa kauppaamista. Korpisalo on pelannut tällä kaudella 21 ottelua torjuntaprosentilla 89,6.

NHL:n siirtoikkuna sulkeutuu tänään maanantaina kello 22.

Lue myös:

    Uusimmat