Suomalaisten kaameimmat iskuyritykset: Juuri oksentanut humalainen yritti suudella!

Humalassa, haisevana, päällekäyvästi, ilkeästi – kaikilla näillä tavoilla on todella yritetty saada seuraa! Helmi keräsi yhteen suomalaisten kaameimmat kokemukset iskuyrityksistä.

Helmi kysyi lukijoiltaan, miten kaameilla tavoilla heitä on yritetty iskeä. 250 henkilöä kävi kertomassa tarinansa kyselyssä, jossa selvisi, että varatuille tai humalaisille henkilöille ei seuraa heru.

"Mies kertoi nyyhkytarinaa kauheasta ex-vaimostaan"

Vastaajista 34 prosenttia kertoi, että heitä iskemään tullut henkilö oli ällöttävä. Selkeänä ällöttävyyden merkkinä pidettiin naimisissa olevaa miestä, joka sormuksesta välittämättä etsii seuraa. Myös suuri ikäero tai miehen liian selkeät aikomukset päästä sänkyyn saivat aikaan inhoreaktioita.

– Ällöttävimpiä iskuyrityksiä tulee yleensä joiltain keski-ikäisiltä kaljamahoilta, jotka ovat hikisiä ja ympäripäissään, tuijottavat vetistävillä silmillään kuvottava virne naamallaan, tulevat sitten lähemmäs ja kun karjaisen ensimmäisenä jotain tyyliin "joo voit jatkaa saman tien matkaas, en ole kiinnostunut!", alkaa se perinteinen lässyttäminen että ai sinä oletkin villikissa... Hyi yök! Itsehän olen alle kolmekymppinen nainen...

– Hän seurasi minua toiseen baariin, vaikka olin edellisessä paikassa jo sanonut olevani varattu. Hän siis tuli iskemään minua tässä toisessakin baarissa.

– En ollut yhtään kiinnostunut enkä tajunnut edes tilannetta aluksi. Mies oli ulkomaalainen, vähän liian vanhakin, iski minulle ruusun kouraan ja hyökkäsi sitten kimppuuni, ja kun rimpuilin itseni vapaaksi, niin kävi uudestaan kiinni. En ole ikinä niin järkyttynyt! Ja traumat jäivät. Onneksi ei sentään raiskannut.

– Mies kertoi baarissa nyyhkytarinaa kauheasta ex-vaimostaan ja muutaman vuoden ikäisestä lapsestaan. Hän myös kehui samaan hengenvetoon sitä, miten hyvin hänen firmallaan menee, luonnollisesti. Sormuksen painauma näkyi hyvin sormessa. Sain samana iltana kuulla hänen kaveriltaan, että mies oli tiukasti naimisissa ja lapsi olikin parin kuukauden ikäinen. Kaiken lisäksi herra oli hukannut sormuksensa sinne baariin.

– Pari vuotta sitten olin hiljattain mennyt kihloihin mieheni kanssa. Satuin myöhemmin törmäämään mieheen, jonka kanssa minulla oli ollut pari jaettua intohimon hetkeä, ja niistä minulle jäi vain särkynyt sydän. No, juttelin hänen kanssaan tuttavallisesti hetken, ja hän alkoi ehdotella "uusintakierroksia". Totesin olevani kihloissa, joten ei kiitos. Hän oli itsekin kihloissa tuolloin, mutta sanoi vain ''ei kenenkään tarvitse tietää…'' Hän jatkoi sinnikkäästi, kunnes onneksi pääsin ystäväni avulla pakoon tilanteesta. Ällöttävä maku jäi suuhun tuollaisesta käytöksestä.

– Miehellä oli sormus sormessa, ja kun siitä mainitsin, hän sanoi, että se on jäänyt jumiin! Idiootti! En varattuihin koskisi edes pitkällä tikulla!

– Hänen nimettömässään komeili vihkisormus. Ajattelin, että siinäpäs olisi uskollinen kaveri, kun kehtaa iskeä vaikka on jo naimisissa. Ällöttävää... Ja hän oli paljon vanhempi.

– Hän lääppi, nuoleskeli kaulaa, pusutteli ja kaikkea muuta mahdollista kieltelystäni ja vastusteluistani huolimatta. Lopulta hän kyllästyi ja kysyi, miksen halua sänkyyn hänen kanssaan. Sanoin, etten ole kiinnostunut ja minulla oli juttua toisen miehen kanssa silloin. Herra Lääppijä sitten totesi suunnilleen näin: "Sä annoit sille säädöllesikin tänään, niin voit antaa mullekin!".

Humalassa – ja juuri oksentanut

Vastaajista 31 prosenttia oli antanut pakit humalaiselle seuranhakijalle. Vastaajien mielestä humalassa iskeminen oli inhottavaa. Usein reippaasti naukkaillut Romeo myös teki illan aikana jotakin ällöttävää tai ahdistavaa niin, että viimeisetkin toivot seuran saamisesta sammuivat taatusti. Humalaista iskijää kamalampana pidettiin kyselyn mukaan vain naimisissa olevaa humalaista!

– Tyyppi oli ihan hienossa hutikassa ja osoitti miehekkyyttään sammuttamalla tupakan kieleensä noin kaksi sekuntia ennen kuin yritti suudella minua... Noh, yritykseksi jäi.

– Minua iskenyt henkilö oli humalassa, ja naimisissa! Sinkkuna tansseissa käydessäni nämä "väärinymmärretyt, kylmissä liitoissa olevat" yrittivät päästä pöksyihini lähinnä vaimoaan moittimalla. Sitten he luulivat saavansa minulta "lohtua". Väärin arvattu! En voisi vieläkään olla toiselle naiselle niin halpamainen, että kuksisin kenenkään puolison kanssa. Enkä ole koskaan ollut niin puutteessa enkä epätoivoinen, että olisin koskenut varattuun mieheen pitkällä tikullakaan. Se, joka pettää kerran, pettää vielä helpommin toisenkin kerran. On halpamaista moittia vaimoa ventovieraalle naiselle. En anna edes mitään arvoa sellaisille miehille.

– Olin eräässä yökerhossa poikaystäväni ja yhteisen kaverin kanssa, nämä sitten katosivat näkyvistäni kun kävin puuteroimassa nenääni. Menin tiskille tilaamaan, ja viereinen mieshenkilö aloitti keskustelun kysymällä " tiedätkö ketä muistutat? Näytät ihan LadyGagalta!" Ei siinä voinut kuin tokaista, että et ole tosissasi! Kun tätä Gaga-keskusteltua vähän käytiin eteenpäin, herra kyseli, että onko minulla jo tätä Judasta (kuten Gagan kappaleessa Judas). Kerroin, että kyllä on ja lähdin etsimään seuralaisiani, myötätuntoisena pettyneelle iskijälle sanoin vielä, että kyllä tämä löytää vielä sen oman Lady Gagansa.

– Hän oli luultavammin humalassa ja yritti epätoivoisesti iskeä iskulauseilla kuten "mitä jos mentäis mun luo ja harrastettaisiin villiä/lempeetä/kuumaa seksiä, kuunneltaisiin rokkia/goottimetallia/heavymetallia ja juotaisiin kaljaa/punkkua/viskiä?" Jokaiselle eri variaatiolle sanoin ei. Tämä tapahtui vielä keskellä päivää terassilla. Satuin olemaan eksäni kanssa lasillisella, joten ehdotin että tämä miespuolisen henkilö lähtisi eksäni (joka on myös mies ja edusti myös metalligenreä) kanssa tekemään niitä kaikkia vaikka sekaisin. Sitten vasta ymmärsi, että parempi antaa olla ehdotuksiensa kanssa. Eksääni huvitti, itseäni ei niinkään.

– Minua iskenyt henkilö oli humalassa, ja hän oli juuri oksentanut. Saavuimme ystäväni kanssa paikalle niihin aikoihin kun mies lopetti oksentamisen. Mies saapui luoksemme ja jutteli niitä näitä hetken aikaa. Sen jälkeen hän otti minun poskistani kiinni ja sanoi: "Sulla on tosi kauniit silmät". Harmi vaan, että miehen kädet olivat oksennuksessa sen jälkeen myös minun poskeni ja hänen henkensä haisi uskomattoman pahalle.

Melkein yhtä kauniit silmät

Vastanneita 12 prosenttia oli kuullut iskuyrityksen yhteydessä mauttoman iskurepliikin. Joskus kohteliaisuudeksi tai nokkelaksi aloitteeksi tarkoitetut sanat olivat todellisuudessa jotakin aivan muuta kuin imartelevia.

– Olimme ensitreffeillä romanttisessa paikassa ihailemassa tähtiä, kunnes mies sanoi: "sinulla on melkein yhtä kauniit silmät kuin exälläni". Juu, ei näin. Ei tavattu enää uudestaan.

– Minua iskenyt henkilö oli humalassa ja iski minua festareiden vessajonossa. Mies kysyi, että "mennäänkö omenapuun alle". Ei menty.

– Iskuyritys oli aivan karmea. Mies hivuttautui kokoajan lähemmäs istumaan ja hiveli reittäni. Sitten kyseinen mies tivaa ikääni, ja vastauksen saatuaan sanoo, että olen "hyvin säilynyt". Ikää minulla 20 vuotta.

"Purskahdin nauruun kesken rakkaudentunnustuksen"

Kyselyyn vastanneista 12 prosenttia oli kokenut muunlaisia kuin kyselyssä mainittuja hurmausyrityksiä. Joskus vika ei ollut aloitteentekijässä, vaan tilanteen omituisuudessa. Osa vastaajista kertoi, ettei oudon viettelyn kohteeksi joutuminen ollut aina loukkaavaa, vaan huvittavaa. Joskus iskuyrityksille ei tullut loppua, vaikka sitä pyydettiin suoraan.

– Mieheni veli yrittää iskeä minua jatkuvasti. Hän tulee jatkuvasti koskemaan minuun ja kehuu kauniiksi. Ihmisenä hän on melko ällöttävä, huolehtii hygieniastaan huonosti ynnä muuta. Perhejuhlat ovat alkaneet tästä syystä ällöttää. Mieheni ja minä olemme sanoneet molemmat hänelle tästä, mutta ei mene viesti perille. Välttelen kyseistä ihmistä parhaani mukaan.

– Opiskelin ulkomailla sisäoppilaitoksen tapaisessa opistossa, ja koska ala oli ja on miesvaltainen, niin helppo arvata, ketä kosiskeltiin. Yritin ensin olla kohtelias torjunnoissani, mutta kerran kävi niin, että purskahdin nauruun kesken rakkaudentunnustuksen. Se oli tietenkin anteeksiantamatonta, mutta tilanne oli niin absurdi, kun kuulin samat luritukset suunnilleen kolmatta kertaa saman päivän aikana. Pyysin anteeksi ja selitin, mutta paljonko lie lohduttanut. Onneksi sain sitten jäädä rauhaan, kun hyväksyin joukosta yhden mukavan tarjokkaan.

Aina vika ei ole vastakkaisessa sukupuolessa tai toisissa ihmsissä. Kahdeksan prosenttia kyselyyn vastanneista tunnusti olleensa itse epäonninen iskuyrityksen tekijä!

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja