Suomalaistähdet hurjina – Dinamo Riika jäi täysin Jokereiden jalkoihin Helsingissä

Jokerit aloitti kolmen ottelun mittaisen kotiotteluputkensa komeasti, kun Dinamo Riika kukistui maanantaina lukemin 7-3.

Ottelun tehomiehinä kunnostautuivat neljän pisteen iltaa viettäneet Sakari Manninen ja Sami Lepistö.

Nicklas Jensen avasi Jokereiden maalihanat avauserässä, kun tanskalaishyökkääjä latoi Mannisen laukauksesta syntyneen irtokiekon verkkoon.

Jokerit käänsi ottelun itselleen toisessa erässä. Vierasjoukkue Riika johti ottelua jo kahdesti, mutta Alex Grantin ja Mannisen onnistumiset toisen erän lopulla veivät Jokerit ensi kertaa johtoon.

Päätöserässä Jokerit pisti hurjan vaihteen silmään ja iski neljä osumaa vastustajansa verkkoon. Jensen ja Manninen onnistuivat ylivoimalla viimeistelemään illan toiset osumansa. Myös John Norman ja Marko Anttila saivat nimensä maalintekijöiden listaan.

Jokereiden kausi jatkuu perjantaina, jolloin se saa vieraakseen Spartak Moskovan. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Tallinnassa.