Mainos

Suomalaisisä IS:lle: Brysselin iskusta selvinnyt tyttäreni paranee – "voi synnyttää normaalisti"

Brysselin terrori-iskussa loukkaantunut raskaana oleva ruotsalaisnainen on yhä teho-osastolla kolmannen asteen palovammojen vuoksi. Naisen sekä hänen odottamansa lapsen tila on yhä vakaa, kertoo naisen suomalaisisä Heikki .

– Hoito on ollut parasta mahdollista. Hoitohenkilökunta uskoo. että raskaus etenee normaalisti ja kesäkuussa tyttäreni voisi synnyttää ilman keisarileikkausta, Heikki-isä kiittelee IS:ssa.

43-vuotias ruotsalaisnainen oli Maalbekin metroasemalla, jossa tapahtui pommi-isku 22. maaliskuuta. Iskussa ja sitä edeltäneissä räjähdyksissä Brysselin lentokentällä on kuollut 32 ihmistä. Ruotsalaisnainen poltti isänsä mukaan pahasti kätensä, kun hän huitoi tuli- ja savumeressä.

– Kun hän oli metrossa, hänen työkaverinsa soitti hänelle, että lentokentällä on räjähtänyt. Lähtiessään (metroasemalta) hän piti puhelimesta krampinomaisesti kiinni ja ajatteli, että tätä hän ei kyllä pudota, jotta voi soittaa apua, Heikki-isä kertoo IS:ssa.

Isä kertoo, että tytär sai räjähdyksen jälkeen soitettua ecuadorilaiselle puolisolleen. Paluu töihin EU-komissioon on vielä pitkän kuntoutuksen takana.

– Hän on kova taistelija. Hän sanoo joka päivä tuntevansa itsensä maailmanmestariksi, kun paraneminen edistyy niin hyvin, Heikki-isä sanoo lehdessä.

0:31


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.