Suomalaishyökkääjän Frölunda voiton päässä finaalipaikasta – 19-vuotias laituri avasi maalitilinsä

Syöttö kypärän kautta – Daniel Brodin karkasi läpiajoon 1:11
Videolla Djurgårdenin erikoinen kypärän avustuksella syntynyt maali perjantailta.

Frölunda Indians tarttui entistä tiukemmin kiinni SHL:n finaalipaikkaan, kun se kaatoi Luulajan neljännessä välieräottelussa tylysti 3-0. Frölunda on voiton päässä paikasta loppuottelusta.

Frölunda teki ottelussa maalin per erä. Verkot heiluivat ensimmäisen kerran seitsemän ja puolen minuutin kohdalla, kun joukkue sai pitkän hyökkäyksen. Osuma oli Rhett Rakhshanin käsialaa.

Frölundan Samuel Fagemo iski lauantaina ensimmäisen pudotuspelimaalinsa nopeasta ylivoimahyökkäyksestä. Luulajalla oli paikkansa, mutta maalivahti Johan Mattson torjui kaikki kiekot itsevarmasti.

Frölundan viimeinen osuma tuli tyhjään maaliin. Joukkuetta edustaa suomalainen Lahden Pelicansista tuttu hyökkääjä Joel Mustonen, joka teki 36 runkosarjaottelussa tehot 4+8. Pudotuspeleissä maaleja on syntynyt yksi ja syöttöjä kaksi.

Luulajassa sinivalkoisia värejä kantaa puolustaja Joonas Jalvanti. Suomalaisen kauden saldo on kuusi syöttöpistettä.

Sarjan seuraava ottelu pelataan maanantaina Luulajassa. Frölunda johtaa voitoin 3-1, neljällä voitolla etenee jatkoon.