Suomalaiset paljastavat: Bikinit päihittävät uimapuvun!

Helmen kysely selvitti, käyttävätkö suomalaiset mieluummin uimapukua vai bikineitä. Kyselyyn vastanneet vannoivat bikinien nimeen. Miksi bikinit ovat uimapukua mukavampi vaihtoehto? Katso perustelut!

Helmi kysyi lukijoiltaan, käyttävätkö he mieluummin uimapukua vai bikineitä. Kyselyyn tuli yli 450 vastausta. Voiton veti 75,5 prosentilla bikinit. Uimapukua käyttää 24,5 prosenttia Helmen lukijoista. Näin bikinien suosiota perusteltiin – syyt olivat niin ulkonäöllisiä kuin käytännöllisiä.


"Bikineillä saan muotoni näkymään!"

"Omaan niin pitkän selän, että uimapuvuissa ei pituus riitä."

"Bikineissä on helpompi löytää sopiva kuppikoko."

"Niin kauan kuin kroppa on kunnossa, käytän tietysti bikineitä!"

"Viihdyn vain bikineissä niin hyvin, että omistan jopa kahdeksat bikinit! En voisi kuvitella itseäni uimapuvussa."

"Yksi sana: rusketus! Yritän kerätä väriä ihoon, jotta vielä sydäntalvellakin voisin näyttää edes vähän energiseltä, enkä kalkkilaivan kapteenilta."

"Rannalla käytän yleensä bikineitä. Saa tasaisemmin aurinkoa. Uimahallissa taas uimapukua. Se on mukavampi, jos tuntuu, että vatsa ei ole niin timmissä kunnossa kuin haluaisi. Toisaalta bikineissäkin on yleensä mukava olo."

"Bikineissä ruskettuu myös mahan kohdalta ja kun on ylpeä kropastaan, miksi sitä piilottelemaan?"

"Käytän bikineitä, sillä tunnen oloni mukavammaksi niissä kuin uimapuvussa, jossa takapuoleni ja reiteni näyttävät vielä isommilta. Bikineissä saa sitä paitsi enemmän aurinkoa!"

"Hyvin istuvat bikinit on vaikea löytää, uimapuku lähes mahdoton! Lisäksi uimapuvusta tulee mieleen lähinnä kuviokellunta."

"Vaikken ole huippumallin mitoissa, ja rasvaa hieman väärissä paikoissa, käytän silti bikineitä. Ne saavat minut tuntemaan seksikkäämmäksi kuin normaali enemmän peittävä uimapuku. Tosin en käy juuri koskaan julkisilla rannoilla, mutta on kuitenkin kiva olla poikaystävän edessä seksikkäämmässä uimapuvussa."

"Bikinit sopivat paremmin vartalolleni. Haluan näyttää hyvältä ja bikineissä se onnistuu paremmin."

"Tunnen itseni entistä lihavammaksi jos käytän uimapukua. Siinä ollessa tuntuu siltä, että uimapuku korostaa möllöttävää mahaani. Bikineissä olo on myös hieman vapaampi."

"Koskaan ei ole liian vanha käyttämään bikineitä! Sitä paitsi saa paremmin rusketusta, kokonaisvaltaisemmin!"

"Unelmissani käytän bikineitä, käytännössä uimapukua."

"Uimapuku on parempi uimiseen"


24,5 prosenttia lukijoista pukeutuu mieluummin uimapukuun, etenkin jos aikeissa on mennä uimahalliin, eikä rannalle.

"Makkarat piiloon. Ihan yksin ollessa saatan ottaa aurinkoa bikineissä, mutta jenkkakahvat eivät ole kaunis näky, säälin muita!"

"Rotunainen käyttää uimapukua, koska se on paljon seksikkäämpi asu kuin bikinit, jotka ovat tusinatypyköiden valinta."

"Minulla on alusasut muulloin käytössä. Uimapuvussa uin."

"Uimapukua käytän, kun menen uimaan, siinä näytän hoikemmalta. Käytän myös joskus bikineitä, kun haluan kunnon rusketuksen. String-mallisia en pukisi, vaikka maksettaisi!"

"Olen jo keski-ikäinen ja ylipainoinen enkä halua esitellä jenkkakahvojani saati raskausarpiani ja raskauksissa venynyttä pullottavaa vatsaani. Tykkään sitä paitsi enemmän uimisesta kuin auringonotosta – siihen uimapuku on parempi vaihtoehto."

"Uimahallissa mielestäni uimapuku on asiallisempi. Varsinkin pikku-pikku-bikinit ovat hallissa jotenkin turhan tyrkyt. Rannalla kesällä ei niinkään väliä. Kukin käyttäköön sellaista uima-asua jossa viihtyy. Tankini on myös kätevä."


Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja