Suomalaiset avoimina: Tällainen kumppani vie seksihalut

Jokainen meistä on taatusti joskus kokenut sen: haluttomuuden. Mikä vie himot? Helmi kysyi asiaa lukijoiltaan.

Pariskunnan himot ja halut eivät aina osu yksiin. Mikä sammuttaa liekin? Helmi kysyi asiaa lukijoiltaan. Kyselyyn vastasi 1100 Helmen lukijaa.

23 prosenttia vastaajista totesi, että surumielisyys tai masennus vie himot. Vastaajista 22 prosenttia tunnusti, ettei seksi enää huvittanut, koska kumppani pihtasi. Lukijoista 15 prosenttia taas inhosi vonkaavaa kumppaniaan, ja 14 prosenttia ei halunnut seksiä riitelyn vuoksi.

Mikä vie himot? Lue lukijoiden kertomuksia!

"Kumppani muistelee aiempia seksikumppaneita"


– Alkoholi, söheltävä, silmät pyörivät päässä ja humalaisen "huumaavat" rakkaudentunnustukset, yök!

– Jos partneri kännää joka viikonloppu, niin tulee inho.

– Kumppani muistelee aiempia seksikumppaneita. Se jos mikä vie halut.

– Miehen huono hygienia ja paha hienhaju. Siinä on ultimaattinen turn-off... Myös rasvaiset hiukset ja muut ulkonäkönsä laiminlyömisen merkit. Me naiset ajelemme karvamme ja laitamme hiuksemme ja ties mitä, miesten pitäisi edes jollain tasolla pyrkiä samaan!

– Vonkaava kumppani. Se vaan on niin rasittavaa. Jos ei jaksa tai ei huvita, niin turha olla koko ajan vonkaamassa, se ei todellakaan auta asiaan millään tavalla. Vonkaus ei auta! Pienemmät säryt sun muut unohtuu yleensä kun antaa mennä vaan ja masennuksen aikana olen huomannut että ei ole halut mihinkään kadonneet, päinvastoin. Pihtaavista miehistä ei kyllä ole kokemuksia.

– Vonkaava kumppani vie seksistä pois kaiken spontaaniuden ja ilon ja muuttaa sen velvollisuudeksi. Olisi kiva, jos joskus ehtisi kaipaamaan toisen ihoa edes hetken, niin että saisi tehdä aloitteen omasta halusta.

"Onko vika minussa, kun miestä ei koskaan kiinnosta?"

– Kyllä pihtaava kumppani vie seksihalut, jos sellaisen eteen joutuu. Jos itseä haluttaa suunnattomasti ja yrittää saada toisen mukaan ja vastaukseksi saa kyljen käännön, ynähdyksen, että ei kiinnosta tai jotakin muuta vastaavaa.. . Ei kyllä pitkään jaksa sellainen kiinnostaa. Toisaalta pieni vastaan paneminen ei tietenkään aina ole pahitteeksi, pysyy vähän jännitystä pelissä.

– Mikään ei tee oloa niin epänaiselliseksi, epähaluttavaksi ja epäseksikkääksi, kuin se, että oma kulta torjuu toistuvasti rakastelupyynnön. Hyvin nopeasti ei enää huvita edes oman käden ilo.

– Seksihalut vie romantiikan ja luottamuksen pula. Jatkuvat sopimusten ja lupausten rikkomiset vievät luottamuksen. Seksi on minulle joka kerta suuri asia ja vaatii paljon luottamusta. Jos kumppaniin ei voi luottaa muutenkaan niin miten voisi tuntea olonsa turvalliseksi makuuhuoneessa, varsinkaan väkivaltaisten kokemusten jälkeen, vaikka niistä onkin vuosia. Romantiikan puute ja "mua himottaa" eivät paljoa innosta. Silloin tuntee itsensä lähinnä pumpattavaksi barbaraksi, kun mies haluaa vaan helpotusta aamuseisokkiin.

– Mieheni harvemmin tekee aloitteen, meillä se olen aina minä joka sen tekee. Onko vika minussa kun miestä ei tunnu koskaan kiinnostavan?

– Se vaan niin tappaa halut kun toinen pihtaa ainaisella "En jaksa, ehkä huomenna." Ei siinä sit jaksa enää edes yrittää.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja