Suomalaisen lastenyhtyeen maailmanvalloitus: Jenkka soi nyt kaupoissa ympäri Aasiaa

Suomalaisen lastenyhtyeen sovittamaa jenkkaa kuullaan tänä jouluna tavarataloissa ympäri Aasiaa. 

Suomalaisen lastenyhtye Mimmien uudelleen sovittama jenkka soi tänä vuonna miljoonayleisölle. Japanilainen tavarataloketju on nimittäin tilannut monelle suomalaiselle tutun Letkiksen joulukampanjansa tunnusmusiikiksi. 

Yhtye on parhaillaan kiertueella Japanissa, johon kuuluu muun muassa esiintymisiä tavarataloketjun liikkeessä. 

Kappale tullaan kuulemaan useita kertoja päivässä 

MTV Juniorilla pyörineestä lastenohjelmasta, Mimmien Muskarista tuttu yhtye Mimmit, tähtää nyt todenteolla kansainvälisille markkinoille. 

Mimmit-yhtye on päässyt mukaan Japanin suurimman tavarataloketjun Mitsukoshi-Isetanin joulukampanjaan, jonka teemana on tänä vuonna monelle suomalaisellekin tuttu jenkka.

Rauno Lehtisen säveltämä Letkis nousi Suomen hittilistoille 1960-luvulla, mutta se oli aikoinaan listaykkösenä myös Japanissa artisti Kuy Sakamoton laulamana. 

Mimmien sovittama Letkis tulee soimaan ketjun tavarataloissa Japanissa, Kiinassa, Malesiassa, Singaporessa ja Thaimaassa useita kertoja päivässä koko kampanjan ajan 11.11.–25.12.2015. 

Myynnissä myös petivaatteita ja kuvakirjoja 

Tavarataloketju on tuottanut Mimmien Letkis-versioon myös erilaisia videoita, kuten kansainvälisen animaatiovideon. 

Mimmien maailmanvalloitus ei rajoitu ainoastaan yhteen kappaleeseen, sillä Mimmit-animaatiota on myyty jo seitsemään eri maahan, muun maussa Pohjois-Amerikkaan.

Animaatioon pohjautuva Vallila Interiorin Mimmit-mallisto julkaistiin keväällä 2015, ja suosittu mallisto oli ehdolla vuoden tekstiilituotteeksi. Mimmit seikkailevat myös kuvakirjoissa. 

Mimmit-yhtye on parhaillaan kiertueella Japanissa, jossa he esiintyvät pääasiassa jazzklubeilla, mutta myös tavarataloketjun myymälöissä.  

Mimmien muskari alkaa MTV Juniorilla 2.12.

Lue myös:

    Uusimmat