Suomalainen tv-kasvo pakkolaskussa: Paniikki iski!

Stylisti ja sisustussuunnittelija Teuvo Lomanin kuumailmapallolennnolla oli tiistai-iltana dramaattinen päätös.

Hiljattain 50 vuotta täyttänyt Teuvo Loman sai puolisoltaan Nikolta syntymäpäivälahjaksi kuumailmapalloajelun. Lentopelosta kärsivä Loman ei aluksi ollut lämmennyt idealle, mutta lähti lopulta seikkailuun mukaan.

– Kyllähän se ajatus kuumailmapallolennosta tuntui heti alkuunsa pelottavalta. Olin aluksi sitä mieltä, että en mene koko vekottimeen. Sitten näin, miten ohutta kangasta pallo on ja tilanpuute ahdisti, tuntui kuin olisin jossain leipäkorissa, Loman analysoi tuntemuksiaan.

Hyvinkäältä lähteneen kuumailmapallolennon oli tarkoitus laskeutua Malmin lentokentälle. Toisin kuitenkin kävi.

– Pallo lähti laskemaan ja aluksi kuvittelimme, että meille näytetään maisemia hieman lähempää. Sitten pallo lähtikin yhtäkkiä aikamoisella vauhdilla alas ja kohti metsää. Kori vaan nytkähteli kun osuimme oksiin, yritin siinä sitten käsillä työntää oksia sivuun, jotta ne eivät osuisi kasvoille, Teuvo kertoo.

Lopulta lennolle osallistuneiden oli hypättävä metsään juuttuneesta korista maahan. Vaikka kukaan ei lopulta loukkaantunut, jäi dramaattinen lento kummittelemaan Teuvon mieleen.

– Kyllähän siinä oli sellainen olo, että on hengenvaarassa. Ainkin mulle tuli paniikki, koska aluksi en tiennyt, pudotaanko me kunnolla maahan ja kuinka kovaa. Äkkiä tuli mietittyä syvällisiä ja käytyä läpi elämän asioita. En oikein saanut viime yönä nukuttua.

Lomanin kokemuksista uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat