Mainos

Sunnuntaisuomalainen: Veikkaus ei enää vaadi luottokorttipelaamisen sallimista

Veikkaus on luopunut ajatuksesta, jonka mukaan rahapelaaminen luottokortilla pitäisi sallia. Asiasta kirjoittaa Sunnuntaisuomalainen. 

– Luottokortilla pelaaminen ei ole tällä hetkellä yhtiön asialistalla, Veikkauksen vastuullisen pelitoiminnan päällikkö Hannu Rinkinen muotoilee Sunnuntaisuomalaiselle.

Pari vuotta sitten Veikkauksen silloinen toimitusjohtaja Juha Koponen esitti Keskisuomalaisessa, että luottokortit pitäisi hyväksyä rahapeleissä. Hänen mukaansa luotolla pelaaminen olisi voitu viedä arpajaislakiin kuluvalla vaalikaudella toteutettavan arpajaislain uudistustyön yhteydessä.

Sosiaali- ja terveysministeriön erityisasiantuntijan Mari Pajulan mukaan rahapelien pelaamisen salliminen luottokortilla ei kuitenkaan ole ollut uudistustyössä esillä.

Rinkisen mukaan luottokortilla pelaamista haluttiin edistää vielä muutama vuosi sitten, kun pohdittiin uusien maksutapojen huomioimista Veikkauksen peleissä.

Hankaluuksia on syntynyt esimerkiksi siitä, ettei lottokuponkia voi kaupan kassalla maksaa ostosten yhteydessä luottokortilla. Peliyhtiössä on pyritty varautumaan myös kolikoiden käytön merkittävään vähenemiseen tulevaisuudessa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.