Sopivassa suhteessa: Vihaan pääsiäistä

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Nyt Elli kuitenkin kertoo inhostaan pääsiäistä kohtaan.

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Elli vihaa pääsiäistä. Nyt saamme tietää, miksi.

"Määä niiiin vihaaaaan pääsiäistä. Pääsiäinen muistuttaa vaan yhdestä hyvästä asiasta, mutta siitäkään en voi julkisesti puhua. Mutta kaikista niistä asioista, joidenka vuoksi minä vihaan pääsiäistä, aion teille nyt kertoa. Nimittäin yllätys, yllätys, kaiken tämän vihan takaa löytyy – tadaa, MIES! J*malauta kun rusentaa jo nyt päätä, eikä palmusunnuntaistakaan olla vielä selvitty.

Perinteisesti minun pöytäni on ollut se, johon kaikki mieheni sukulaiset sankoin määrin ja minun puoleltani ne molemmat kaksi, jotka ylipäätään minuun yhteyttä pitävät, ovat kokoontuneet nauttimaan juhlapyhien antimia. Olen aloittanut menun suunnittelun ja esivalmistelut vähintään kahta viikkoa aiemmin jotta kaikkea olisi paljon, kotona tehtyä ja hyvää. Olen jopa säästänyt yhden kesälomaviikon joulun alle, jotta ehdin leipoa leivät, tehdä kotijuustot ja valmistaa laatikot – j*malauta, tein piparkakkutaloonkin välikaton ja liivatelehdistä ikkunaruudut!"

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja