Sopivassa suhteessa: Seksi suhteen tiellä pitää

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Elli kertoo, miksi seksi on suhteessa tärkeää.

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli miettii seksin tärkeyttä suhteessa.

"Kyllä se kuulkaa emännät on sillä lailla, että pikaiset aina silloin tällöin ovat ihan paikallaan. Toki sitten, kun aikaa on, niin on ihanaa halailla ja leperrellä ja haaveilla tulevaisuudesta, mutta sitä iltaa on turha odotella, jos pinna on kireällä ja arki tuntuu repaleiselta. Seksi on aivan tajuttoman kiva keksintö. Käyttäkää sitä. Sanotaan että mies miettii seksiä monta kymmentä kertaa päivässä. Minä lyön paremmaksi, sillä minulla on koko ajan pikku tuhmavire päällä. Voin vallan hyvin – samanaikaisesti – kirjoittaa vaikka käsikirjoitusta, suunnitella illan menua ja haaveilla pikaisesta päivätoimituksesta niin, ettei miehen tarvitsisi edes paitaa päältään ottaa kun minä vaan vähän nostaisin hameen helmaa.

Olen aivan varma, että naisilla olisi houkutus miettiä seksiä aivan yhtä usein kuin miehet, mutta he eivät vaan anna haaveilleen tilaa. Kun Seijan pitää stressata kaikesta, joka mahdollisesti voisi mennä pieleen, sanoista, jotka sukulaisakka sanoi koska niissä oli varmasti jokin piilotarkoitus, siitä, miettiikö oma mies koko ajan seksiä ja kenen kanssa, koska kotona ei enää ole seksiä koska Seija itse on päästänyt ruhonsa siihen tilaan, että häpeää omaa ulkonäköään, ja myös sitä, miksi naapurikuutiossa istuva kollega sai jälleen uuden vastuutehtävän vaikka itse on homehtunut kulkukortti kaulassa huomattavasti kauemmin. Varmaan johtuu siitä, että naapurikuution kollegalla on aina niin tiukat vaatteet. Se ei selvästikään mieti ketään muuta kuin itseään, koko ajan korjaamassa meikkejään. Juuri sellainen nainen, joka antaisi duunata itseään jossain k*sisessa kapakan vessassa..."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja