Sopivassa suhteessa: Häävieraana mallinaisten keskellä

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Elli on päässyt useisiin kesähäihin.

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli kertoo kokemuksistaan kesähäissä.

"No, myös männä viikonloppuna juhlimme häitä, tällä kertaa (sorry about the name dropping) Niina (o.s. Heralan) ja LoreBackmanin sellaisia. Syy miksi kerron kenen häitä juhlimme, on se, että ymmärrätte pohjan miltä lähdimme: sali täynnä mallinaisia. Upeita, pitkiä, ruskettuneita sääriä, vitivalkoisia ja suoria hammasrivejä ja paksuja hiuksia. Kyllä siinä vaiheessa pikkurouvakin katsoo itseään juhlavarustuksessa vielä toisen kerran peilistä, ennen kuin mennään.

Olin ostanut mustavalkoisen tiukan mekon, sillä ajattelin, että korostan sillä sitä ainoaa pelivaraa, jolla voisin kilpailla – p*rsettä. Kiitos baletin, se ei ole hirveä. Ja kaikki te naiset, jotka jatkuvan haukkumisennälkänsä riivaamina aloittavat yrittävät aloittaa nyt "onko sulla oikeasti noin huono itsetunto" –lässytyksen, niin terveisiä vaan, että totta h*lvetissä on! P*rkele! Minä olen nainen, ja nainen haluaa olla mahdollisimman kaunis kulloinkin vallitsevassa ympäristössään. Nainen haluaa kokea olevansa miehensä silmissä ihanin ilmestys, mitä maa päällään kantaa. Ja tästä on siis vastuu sekä naisella että miehellä.

No, olin siis tehnyt kaikkeni. Tupeerannut harvan nutturani ja laittanut mekon alle sellaiset kalsarit, joissa on mahdollisimman löysä vyötärönauha jottei kermut pullota sen enempää, kuin on välttämätöntä. Suunnitelma romuttui viime tipassa, kun sukkahousut hajosivat ja joudun ostamaan matkalla uudet – ja vyötäröltä niin tiukat, että vartalon malli sai koiran purulelun muodot. Kiva. Urheana pällistelin kuitenkin vielä ison peilin edessä, odottaen mieheni siunausta jumalaisesta ulkomuodostani ja silminnähden suuresta äo:sta. Ja kyllähän mies muisti kommentoida."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja