Mainos

Sonera teki Zed-sopimuksen Italia Mobilen kanssa

Sonera Zed Oy on tehnyt Telecom Italia Mobilen (TIM) kanssa sopimuksen zed-lisäarvopalvelujen jakelusta SMS- ja WAP-tekniikalla italialaisille matkaviestinasiakkaille. TIM on yksittäisen operaattorin kokonaisasiakasmäärällä mitattuna Euroopan suurin matkaviestintäoperaattori.

Zedin TIM:n kanssa solmima sopimus tuo zedin ulottuville 20,7 miljoonaa uutta asiakasta, jolloin yrityksen potentiaalinen asiakasmäärä nousee yli 78 miljoonaan.

Italian matkapuhelintiheys on Euroopan korkeimpia: 58 miljoonan väestöstä yli 70 % käyttää matkapuhelimia, ja TIM on maan suurin matkaviestintäoperaattori. Yksin Telecom Italia Mobilen matkapuhelinasiakkaat lähettävät päivässä runsaat 12,5 miljoonaa tekstiviestiä.

Zedin palvelut ovat jo saatavilla Suomessa, Alankomaissa ja Filippiineillä, ja uusien jakelusopimuksien myötä ne tulevat asiakkaiden ulottuville kuluvan vuoden alkupuoliskolla myös Saksassa, Singaporessa, Turkissa ja Yhdysvalloissa. Zedin aiemmin julkistamat jakelusopimukset ovat nostaneet yrityksen potentiaalisen asiakasmäärän noin 56 miljoonaan.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.