Somessa hämmentänyt Anna Abreu seksikkäänä Possessa – viekoittelee nahkahameessa ja verkkopaidassa

Instagram-kuvansa poistanut ja artistinimensä vaihtanut laulajatähti ottaa vastaan pahamaineisen Emoji-haasteen. 

Lauantai-iltojen suosikkiohjelma Possen neljännen kauden viimeinen lähetys nähdään tänään 18. marraskuuta. Suorassa lähetyksessä vierailee muun muassa Anna Abreu, joka joutuu yleisön armoille. 

Abreu ottaa vastaan Emoji-haasteen, jossa valta on katsojilla. Yleisölle esitellään kaksi uniikkia emojia, jotka tarkoittavat kahta erilaista haastetta. Katsojat saavat äänestää suosikkiemojiaan ja voittaja julkistetaan lähetyksen lopussa. Samalla paljastuu myös haaste, jonka Abreu joutuu suorittamaan.

Laulaja saapui studioon näyttävässä asussa. Abreulla on yllään niukka nahkahame ja paljastava verkkopaita. Tyylin kruunaa hauska kampaus ja piikkikorot.

Abreu hämmensi hiljattain fanejaan, kun hän muutti artistinimensä Spotifyssa muotoon ABREU. Samoihin aikoihin hän poisti kaikki kuvansa Instagramissa. Laulaja kommentoi muutosta lähetyksessä. 

– Tämä on minulle uusi alku. Minusta tuntuu, että se merkkaa omassa päässäni enemmän kuin kellekään muulle. Henkisesti tämä on iso juttu, Abreu kommentoi uutta artistinimeään.

Possen finaalilähetys nähdään MTV3-kanavalla lauantaina 18.11. alkaen klo 20. Possen löydät myösMTV Katsomosta.

Lue myös:

    Uusimmat